Heteken belül bemutatkozhat a GoldenEye újrázása

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 14.
  • Pletyka
Link másolása
Bennfentesek szerint heteken belül megerősíthetik, hogy érkezik a GoldenEye remastere, amely kapcsán már láttunk szivárgásokat az elmúlt hetekben. Az viszont még mindig nem világos, hogy pontosan mire készülnek az alkotók.

Az általában jól értesült Jeff Grubb arról beszélt a minap, hogy heteken belül megerősíthetik a GoldenEye 007 remasterét, a bejelentés ráadásul a Microsofttól érkezhet majd - ez azért nagyon fontos, mert bár az eredeti Nintendo 64-es játék Rare-fejlesztés volt, a jogait a Nintendo birtokolja.

Ennél többet azonban ő sem árult el a címről, így továbbra is csak találgathatjuk, hogy pontosan mire készülnek a készítők. Nemrég kiszivárogtak az újrázás xboxos achievementjei, ez alapján pedig viszonylag nagy magabiztossággal jelenthetjük ki, hogy Xboxra (legalábbis arra biztosan) elkészül a remaster. Ez azért is érdekes, mert a Microsoftnak 2008-ban már volt egy felújítási kísérlete, ami végül jogi okokból meghiúsult.

A GoldenEye 007 kapcsán viszonylag friss hír továbbá, hogy a játék lekerült a betiltott címek listájáról Németországban - ezzel kapcsolatban akkor többen arra tippeltek, hogy az anyag utat találhat a Nintendo Switch Online játékai közé is.

2.
2.
crytek
#1: Kb mindenki aki eddig is. + azóta sok új játékos keletkezett
1.
1.
Darksiders84
Iszonyat nagy játék volt ez akkoriban N64-en a 3D beköszöntével érkezett hihetetlen fps konzolon amit képviselt.
Viszont ma már nem tudom ki élvezné. Volt még nagy kedvencem a Shadowman is ami akkor megjelenéskor volt igazán élmény, mostmár csak szép emlék hiába abból is a felújított verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...