Hamarosan búcsúzunk a Netflix Marvel-sorozataitól

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 14.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha még nem láttad őket, de tervezted, akkor érdemes lehet gyorsan bepótolni a lemaradásodat, mert márciustól már nem találjuk meg a Netflix kínálatában a Daredevilt, a Jessica Jonest, a Luke Cage-et, a Vasöklöt és a Megtorlót sem.

A Disney+ színrelépésével, illetve a Marvel Television Marvel Studios égisze alá terelésével csak idő kérdése volt, hogy mikor kerülnek le a Netflixről a Marvel-sorozatok. A Sorozatjunkie szúrta ki, hogy a netflixes adatlapok szerint február 28-tól már nem része a Netflix kínálatának a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage, a Megtorló, a Vasököl és a The Defenders.

Később több külföldi magazin is beszámolt arról, hogy az ő régiójukban is megjelentek a figyelmeztetések. Egyes források szerint most jártak le a terjesztéssel kapcsolatos szerződések, amit a Disney értelemszerűen nem kötött újra a Netflixszel.

Valószínűleg nem kell örökre elbúcsúznunk a sorozatoktól, mert a Sorozatjunkie szerint a nyáron hazánkban is elérhető Disney+ kínálatában ismét felbukkannak majd a szuperhősök. Nem kizárt, hogy a Star felületén kell majd keresnünk őket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...