Félmillió eladott példánynál jár a Sifu

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 14.
  • Biznisz
Link másolása
Hiába borzasztóan nehéz játék a Sifu, a Sloclap legújabb verekedős kungfualkotása mégis óriási népszerűségnek örvend. A csapat Twitteren tett bejelentése szerint már több mint félmillió példányt adtak el belőle.

A Sloclap tájékoztatása szerint három nappal a premiert követően már több mint 500 ezer példányt adtak el a francia stúdió legújabb verekedős játékából, a Sifuból. Mindez azért fantasztikus eredmény, mert az Eurogamer pont arról számolt be, hogy a játék prológusát a játékosok 97 százaléka, az első szintet pedig az önjelölt harcművészek 82 százaléka teljesítette eddig.

A második szint viszont már a többségen kifogott, ott mindössze 34 százalék vette sikeresen az akadályokat. Később még tovább zuhan ez az érték, mert a következő szintet már csak a játékosok 17 százaléka abszolválta, míg a végső fogonosz előtti utolsó szakaszt csak 11 százaléknak sikerült megcsinálnia. A főgonoszt 6 százalék győzte le.

Ezek után nem meglepő, hogy újabb nehézségi szinteket kap a játék.

6.
6.
Caleon
#4: Ugyanígy vagyok vele. Második pályán vége. Látom a játékban a potenciált, de itt kombógurunak kell lenni, és akkor is van, hogy hatan vesznek körbe, ami nekem minden, csak nem szórakoztató. Eddig a rekordom 39 év az első pálya végén, és kétségeim vannak, hogy szeretnék-e még 30 órát beletenni, hogy ez lemenjen 30 év alá.
5.
5.
shatterhand
Félreértés elkerülése végett: itt szó szerint vége a játéknak. Az kevés ha telhesíti az ember. Muszáj minden pályán fiatalon (vagy legalábbis minimalis veszteséggel, jól játszva) továbbmenni előbb vagy utóbb.
4.
4.
shatterhand
Én nem bánom a könnyítést. 2. Pályánal fel is adtam. Tudom hogy ez a lényege, ki is fizettem a premier árat, de attól még elment a kedvem. És gondolom ők is látják, ha hirtelen megáll a trófeaosztás és leteszik a játékot az emberek.
3.
3.
Caleon
Legyen is könnyítés, Bloodborne és Dark Souls 3 platina után azt mondom, hogy itt azért kicsit túllőttek a nehézséggel a célon.
2.
2.
crytek
"Hiába borzasztóan nehéz játék a Sifu"

Már nem sokáig mivel meghallgatva a játékosok sirámait készül a könnyítés hozzá..(gondolom ez állítható nehézséget jelent majd)
Mondjuk ez egyértelmű hiszen lazán a többszörösét tudják majd eladni ha ezzel több ember érnek majd el...
1.
1.
delphijos
Ez is érdekelne amúgy, de valamiért ez sincs BOX-ra. Pedig ez se PS ex….
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...