Sifu PC, PS4, PS5

A klasszikus kungfufilmekből merít a Sifu.

Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

SGF 2022: RGB PC-kkel, kecskékkel és szellemekkel erősít az Epic

Az új Gyűrűk Ura-játék mellett bőven akadt még érdekesség az Epic tarsolyában, úgyhogy összeszedtük nektek az Epic Games Summer Showcase legfontosabb bejelentéseit, nehogy lemaradjatok valamiről.

Brit toplista: az élen maradt a Nintendo Switch Sports

A két héttel ezelőtt megjelent Nintendo Switch Sports véget vetett az új LEGO Star Wars uralmának a brit dobozos játékeladások toplistáján, és úgy látszik, ragaszkodik is a dobogó első fokához.

Sifu - ilyen tartalmak érkeznek idén

A Sloclap bemutatta, milyen tartalmi frissítésekkel készül az idei évre. Négy hullámban érkeznek majd az újdonságok, amelyek között jelmezeket, játékmenet-módosítókat és választható nehézségi szinteket is találunk.

Egymillió eladott példánynál jár a Sifu

A Sloclap bejelentette, hogy újabb mérföldkövet lépett át a Sifu, legújabb játékukból ugyanis már most egymillió példányt sikerült értékesíteniük. A bejelentés mellé kaptunk egy köszönetnyilvánító kedvcsinálót is.

Félmillió eladott példánynál jár a Sifu

Hiába borzasztóan nehéz játék a Sifu, a Sloclap legújabb verekedős kungfualkotása mégis óriási népszerűségnek örvend. A csapat Twitteren tett bejelentése szerint már több mint félmillió példányt adtak el belőle.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is ígéretes játékok megjelenéseivel számolhatunk, hiszen érkezik a Sifu, illetve az OlliOlli World, valamint az ázsiai piac után a nyugati régiót meghódítani készülő Lost Ark is. A mozikba pedig az Uncharted fut be.

Látványos élőszereplős traileren a Sifu

Nyakunkon a Sloclap legújabb verekedős játékának, a Sifunak a megjelenése, amit a stúdió egy látványos, majdnem tízperces élőszereplős verekedős kedvcsinálóval vezet fel. A kungfu szerelmesei oda meg vissza lesznek tőle.

Így kel életre a Sifu soundtrackje

A Sloclap következő bunyós játékát kívül-belül átjárja az ázsiai harcművészetek kultúrája, ehhez pedig egy megfelelően keleties zenei aláfestés dukál. A legújabb kedvcsinálóban közelebbről is megfigyelhetjük Howie Lee munkáját.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2022-ben

Idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre oda kell figyelni a következő esztendő hónapjaiban. Lássuk hát, hogy melyek azok a címek, amelyekkel érdemes lesz játszanod 2022-ben!