Dátumot kapott a Gyűrűk Ura-anime

  • Írta: szlav
  • 2022. február 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A hamarosan megjelenő The Rings of Power után egy egészestés animefilmre is felkészülhetnek a Gyűrűk Ura rajongói. Végre megtudhattuk, hogy mikor kerül vászonra a The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim.

A Warner Bros. tavaly nyáron jelentette be, hogy a New Line Cinema közreműködésével egy egészestés animét készítenek a Gyűrűk Ura világában, a várható premierről azonban egészen mostanáig nem szólt a fáma. A stúdió a minap végre bejelentette, hogy 2024. április 12-ét jelölték meg a mozitermeket is megcélzó film megjelenésére. Habár ez a dátum még jócskán odébb van, a Warner elárulta, hogy az animációs munkálatok már tavaly megkezdődtek, hamarosan pedig nyilvánosságra hozzák a film szinkrongárdáját is. Addig pedig érkezett egy concept art, amin legeltethetjük a szemeinket:

A The Lord of the Rings: War of the Rohirrim egy újabb előzménytörténet lesz, ezúttal azonban a Helm-szurdok bevehetetlen erődjének történetét és annak legendás névadóját, Pörölykezű Helmet ismerhetjük meg. A projekt mögött egyébként olyan nevek állnak, mint a Ghost in the Shell: SAC_2045 vagy a Blade Runner: Black Lotus rendezője, Kenji Kamiyama, de Philippa Boyens, a Peter Jackson filmjeinek író-producere is részt vesz a munkálatokban.

2.
2.
Heldengeist
#1: Én inkább attól tartok, hogy lassan túl nagy ráhatása lesz a japán szórakoztatóiparra a nyugatinak és szarrá megy az is.
1.
1.
mohaneji
ezt jobban várom mint a sorozatot.
Remelem kicsit beindul a gyűrűk ura gépezet és játékokat is csinálnak ,annak ami készül (gollam) is nagyon szurkolok, hogy jó és pénzügyileg is sikeres legyen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...