Játék készül a Sin City alapján

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Jackass: The Game-et és a Gripshift-et is jegyző Red Mile Entertainment bejelentette, hogy beruházott a Sin City jogaiba, s már dolgozik az első játékadaptáción.
A Jackass: The Game-et és a Gripshift-et is jegyző Red Mile Entertainment bejelentette, hogy beruházott a Sin City jogaiba, s már dolgozik az első játékadaptáción.



A készülő játékról mindössze annyit tudunk, hogy a munkálatoknál maga a kitaláló, Frank Miller működik közre, aki megannyi híres képregény írója is egyben. A Sin City: The Game megjelenéséről nem érkeztek információk, továbbá azt sem tudni, hogy milyen platformokra érkezik a kicsike. Várjuk a további részleteket!
5.
5.
user1
Látom kedves Crisis nem nagyon megy neked a szövegértelmezés. Idézném magam a 3. hozzászólásból:



"de a sin city NEM gyerekmese volt."



Van egy olyan érzésem hogy nem is nagyon jutottál tovább az olvasással ezen a mondaton, ha ilyen hirtelen válaszoltál ennyire megalapozatlan formában.

Jótanács. Olvass, gondolkodj, és aztán lehet kommentelni...:)
4.
4.
Crisis
Gyerekmese mi te lehet hogy nagy mozi szaki vagy hogy így lebecsmérelj egy ilyen kibaszo**** jó filmet .

én igenis várom a játékot főleg ha lehet vele HARTIGannel zúzni

és mindenkit szétlőnnék a nagy mordályommal:))))))))))))
3.
3.
user1
Veletek ellentétben engem elszomorít ez a hír. Az rendben van hogy egy olyan közönségfilmből mint a pókember játék készül, de a sin city nem gyerekmese volt. Népszerűségét éppen annak köszönheti hogy Rodriguez megalkuvások nélkül, az eredeti alkotó hathatós felügyelete mellett vitte vászonra ezeket a remek történeteket. Sajnos úgy látszik átlépte azt a népszerűségi határt, ami felett már nem lehet kellőképpen uralni az eseményeket. Most jön egy vacak játék, és talán folytatások sora, ami előbb utóbb felad mindent amit megteremtett, csak hogy több embert ültessen be a moziba. Talán a második rész még jó lesz. De nem értek egyet a felhajtással, aminek első jele ez a hír.
2.
2.
nO_ob
1.
1.
Halfer
Húú de sok elképzelésem van erről :) Nagyon jól meg lehetne valósítni, de nem kell félni ha Frank Miller keze is benne van a dologban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...