No Man's Sky - építsünk robotsereget!

  • Írta: szlav
  • 2022. február 17.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a No Man's Sky idei első (továbbra is ingyenes) tartalmi frissítése, a Sentinel Update. A csomag alaposan átalakítja a játék harcrendszereit, ráadásul a kalandjainkon mostantól AI-vezérelt drónok és mechek is velünk tarthatnak majd.

Nem áll meg a Hello Games csapata, idén is rengeteg újdonság vár a No Man's Sky játékosaira. A 2022-es év első ajándékcsomagja máris élesedett: ez a Sentinel Update, amely a végtelen univerzum titokzatos robotjait és a játék harcrendszerét frissíti fel alaposan. Lássuk először is az patch trailerét!

Ahogy azt a videón is láthattuk, a Sentinelek eredetét felfedő sztoriküldetések mellett ezúttal a játékosok által összeszerelhető barátságos robotok kapták a főszerepet. A Sentinelek maradványaiból összeszerelt és átprogramozott drónok hűséges társaink lehetnek a felfedezés során, de a hatalmas, akár önműködő mecheknek is jó hasznát vehetjük harc közben.

A frissítés nem csupán az új fegyverekkel, kütyükkel és az új ellenféltípusokkal teszi izgalmasabbá a hatalmas sandbox harcrendszerét - a fejlesztőcsapat számos új mechanikával igyekszik izgalmasabbá tenni a csatákat. A fegyvereink vizuálisan és a gyakorlati gunplay tekintetében is átalakulnak, hála az új státuszeffekteknek vagy a többféleképp személyre szabható Multi-Tool új funkcióinak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...