Megfelelő ütemben halad a Dragon Age 4 fejlesztése

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 19.
  • Pletyka
Link másolása
A VentureBeat újságírója, Jeff Grubb a Giant Bomb legutóbbi podcastjében, a GrubbSnaxben elárulta, hogy tudomása szerint nagyon jó állapotban van a Dragon Age 4, a fejlesztés pedig a terveknek megfelelően halad.

Ugyan a korábbi hírek inkább arra engedtek következtetni, hogy a Dragon Age 4 fejlesztése körül nincs minden rendben, a mindig megbízható bennfentes információkat szállító Jeff Grubb szerint aggodalomra semmi ok, minden a tervezett menetrend szerint halad a BioWare-nél, ráadásul a játék kifejezetten jó állapotban van már.

Grubb a Giant Bomb legutóbbi podcastjének, a GrubbSnaxnek az aktuális epizódjában arról is beszélt, hogy nem várható, hogy az év második felében elkészül a negyedik rész. Információi szerint még nagyjából másfél év, mire megjelenhet az új epizód, vagyis inkább 2023 végét érdemes bekarikázni a naptárban.

A VentureBeat újságírója azt is elárulta, hogy tudomása szerint nem érdemes a Mass Effect:  Legendary Editionhöz hasonló remastert várni a Dragon Age trilógiájából. Ennek az egyik oka, hogy a korábbi epizódok történetei nem igazán kapcsolódnak egymáshoz, ráadásul teljesen más engine hajtja a különböző felvonásokat, ami eléggé körülményessé tenné a remasterek elkészítését.

3.
3.
adamsfamily
#2: A dragon age 2 elég szar lett,szóval nem vesztettél semmit.Ugyanaz a probléma vele,mint anno a Mass Effect 1. részével volt,hogy bemész x helyen egy dungeon-be és lényegében már jártál ott.Nagyjából 3 dungeon ismétlődik az egész játékban,ami szerintem elég kiábrándító.
Mielőtt megjelent,nagy reményeket fűztem hozzá,mert az Origins-t imádtam.De sajnos ahelyett,hogy nagyobb és jobb lett volna,egy visszalépés volt majdnem minden tekintetben.Egyedül grafikailag volt szebb.
A Dragon age 2-nek az kellene,hogy töröljék az egészet és nulláról rakják össze tisztességesen alibi megoldások nélkül.
Amúgy az Inquisition se volt az igazi.Számomra az Origins után a DA úgy tűnt,mintha a fejlesztők nem tudtak volna elvonatkoztatni a Mass Effect szériától.Az akció és az rpg elemek aránya eléggé az akció irányába billentek és az Inquisition is tele volt alibi megoldásokkal.
2.
2.
Shao Kahn
Én nagyon sajnálom hogy nem lesz remasterelés, én örültem volna legalább egy Dragon age 2 remasternek ps4-re. Az a játék csak PC-n van meg nekem, azon pedig játszhatatlan (billentyűzettel legalábbis), Ps3-am meg soha nem volt.
1.
1.
Csoki80
Miért nem 3. Az inquisition nem volt számozva.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...