Előzetesen az élőszereplős Chip és Dale-film

  • Írta: gorien
  • 2022. február 20.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney újabb klasszikust vesz elő, hogy új életre keltse. Ezúttal a bűnüldöző mókuspárosra esett a választás: félig animált, félig élőszereplős módon nézhetjük Dale-t és Chipet, ahogy a legkülönfélébb firkákkal csapat.

A két névtelen mókust, aki Donald kacsa és Pluto bosszantásával kezdte a karrierjét, a kilencvenes években az egekbe repítette A Csipet Csapat című sorozat. A siker és a csillogás azonban rég elmúlt már, és mindenki a maga módján élte tovább az életét: Chipből biztosításokkal házaló ügynök lett, míg Dale alávetette magát egy CGI-műtétnek és a showbizniszben maradt. Amikor egy régi barátjuk eltűnik, mégis egyesítik erőiket.

A Disney+-ra érkező Chip 'n Dale: Rescue Rangers az első előzetes alapján egy fura lázálomnak is tűnhet, amiben az élőszereplős környezetbe a legkülönfélébb figurák vegyülnek. Egyesek, mint Chip, a Roger nyúl a pácbanhoz hasonlóan rajzolva jelennek meg, míg Dale a modern számítógépes animációt képviseli – de bőven látunk még átmeneti stádiumokat a kettő között.

A filmet a Saturday Night Live-val gyakran dolgozó Akiva Schaffer rendezte Dan Gregor és Doug Mand forgatókönyvéből. A főbb szerepekben John Mulaney-t, Andy Samberget, KiKi Layne-t Will Arnettet, Eric Banát, Keegan-Michael Keyt, Seth Rogent és J.K. Simmonst láthatjuk, hallhatjuk. A premier május 20-án lesz.

7.
7.
delphijos
#5: Meg azért ilyenkor nem árt azzal is számolni hogy ha nem biztos hogy annak aki ezt gyerekkorban nézte mai fejjel ugyanúgy “való”.
6.
6.
Csoki80
#5: Vicces ez csak a jónép már érzéketlen arra amiben nem seggbe**rós káromkodós narkós poénok vannak :-)
5.
5.
Gpety
A látottak alapján ez inkább lesz kínos, mint vicces.
4.
4.
DragonBleacPiece
kíváncsi vagyok hány oldalnyi pornó lesz ebből pornhubon majd a furryknek
2.
2.
Ooorky
Ennyire nincs már semmi ötletük?
1.
1.
Nothing
Napi mindf*ck completed.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...