Jon Watts is Star Wars-sorozatot rendezhet

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A hírek szerint az új generációs Pókember-filmek rendezője, Jon Watts egy Star Wars-sorozat rendezéséről tárgyal a Disney-vel, amely a Köztársaság Fénykora idején játszódhat majd.

A jelek szerint a Disney és a Lucasfilm készen áll arra, hogy kiterjesszék a Star Wars tavaly útnak indított új korszakát, a High Republicot, az egyik új Disney+-sorozat ugyanis - a The Acolyte és a Star Wars: Eclipse című játék után - pontosan ezekben az időkben játszódik majd.

A Discussing Film jelentése szerint a projekt a Grammar Rodeo munkacímet viseli, a rendezői székbe pedig legalább egy epizód erejéig a Tom Holland-féle Pókember-filmek rendezője, Jon Watts ülhet majd. Az úriember jelenleg is tárgyal erről, és az időbeosztásától függ, hogy mekkora szerepet tud vállalni a munkában - elvégre ő készíti az új Fantasztikus Négyest, a Végső állomás rebootját, és az Apple TV+-nak is szállít egy filmet George Clooney és Brad Pitt főszereplésével. 

A sorozat producere egyébként - talán nem meglepő módon - Jon Favreau lesz, az első hivatalos részleteket pedig hamarosan megosztják róla, ha minden igaz, a forgatás ugyanis a nyáron veszi a kezdetét. A Cinelinx szerint a projektet úgy kell elképzelni, mint egy "űrbéli Stranger Thingset", amely egy csapat fiatalabb hősre fókuszál majd.

2.
2.
NDee
Akik a Tatuinon keresik a galaxis összes titkának nyitját..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...