TGA 2021: Bemutatkozott a Star Wars: Eclipse

  • Írta: gorien
  • 2021. december 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A The Game Awardson a Quantic Dream Star Wars-játékáról is lehullott a lepel. Eclipse alcímmel kereshetjük majd az alkotást, ami a Köztársaság fénykorának idején játszódik majd.

Miután véget ért az Electronic Arts egyeduralma a Star Wars-játékok terén, a Quantic Dreamről is elterjedt, hogy próbát tesz a messzi-messzi galaxissal, méghozzá annak újonnan bevezetett korszakát, a High Republic (avagy a Köztársaság fénykorát) érát dolgozza fel. Ez a korszak néhány száz évvel a Baljós árnyak előtt játszódik, de a The Game Awardson bemutatott előzetes tanúsága szerint Yodát biztosan az ismerősök között köszönthetjük majd.

A látványos traileren túl sem megjelenési dátumot, sem platformlistát nem kaptunk. Geoff Keighley annyit árult el, hogy a Star Wars: Eclipse a fejlesztés korai szakaszában jár.

7.
7.
adamsfamily
Jó az előzetes,de ahogy a végén megláttam a QD logóját,engem el is vesztettek.Gyanítom,hogy ez is olyan lesz,mint a többi játékuk.Nyomokban játékot tartalmaz.Sétálgathatsz a 15 négyzetméteren,aztán a rahedli bejátszásban nyomkodhatsz talán feldob 2 gombot a képernyőre,hogy nyomd meg.
Jók a sztorik,amiket írnak,de ez a félinteraktív foshalmaz,amit gameplay-nek neveznek az igénytelenség ne továbbja és szerintem elég gáz,hogy arra a csimpánzoknak gyártott kötött mechanikára van igény.
6.
6.
Robilluma
A végén még Harkonnen báró is kimászik az iszaposból :D
Elképesztő minőségű teaser.
5.
5.
crytek
Sajnos nem tudtuk meg mi lesz ez... :(
4.
4.
MadHeathen
Eléggé grandiózus előzetes. Nálam elérte, amire szánták - felkeltette a kíváncsiságomat. :) Várom.
3.
3.
hedzsooo
Osszes jatekukat imadom PC-n, szoval +1 cim a jovo evre a listamon... Ugy nez ki, elegge jo evnek nezunk elebe! :-)

...Legalabbis jatekok felol nezve! :D
2.
2.
JohnSpartan
1.
1.
JohnSpartan
Quantic Dream-hez mèltó teaser! Remèlem min. annyi karakter közül lehet majd választani mint amennyi szerepel benne! Nagy lenne ha a Kotor-hoz hasonló sztori központú játèkot dobnának össze QD döntès lehetősègekkel de, egy online rpg sem lenne rossz ötlet! Majd eldől, biztos ami biztos hogy ebben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...