Elhunyt Lippai László, Son Goku szinkronhangja

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 23.
  • Gyászhír
Link másolása
Hosszan tartó, súlyos betegség után, 62 éves korában elhunyt Lippai László színművész, akit leginkább a Dragon Ball főhőse, Son Goku és Matthew Broderick szinkronhangjaként ismerhettünk meg.

A Madách Színház adta hírül, hogy hosszan tartó, súlyos betegség után, 62 éves korában elhunyt Lippai László, aki miután 1985-ben sikeresen elvégezte a Színház és Filmművészeti Főiskolát, azonnal a Madách Színházhoz szerződött. Olyan emlékezetes produkciókban nyújtott maradandót, mint a József és a színes, szélesvásznú álomkabát, de feltűnt a Cabaretben, a Chicagóban, az Operaház fantomjában és a Producerekben is.

Olyan nagyjátékfilmekben csodálhattuk tehetségét, mint a Vademberek, a Hatásvadászok, a Te rongyos élet és a Hamis a baba, de feltűnt tévésorozatokban is, mint például az Angyalbőrben, a Kisvárosban, legutóbb pedig a Drága örökösök és a Jóban rosszban című sorozatok színészgárdáját erősítette.

Szinkronszínészként többek között Matthew Brodericknek és Ben Stillernek kölcsönözte a hangját, de a Reszkessetek, betörők! pizzafutár szinkronját is neki köszönhetjük. A Dragon Ball-sorozatban Son Goku karakterét is ő tette emlékezetessé a számunkra.

Nyugodjék békében!

7.
7.
C0m1n65un
6.
6.
A Fénybenjáró
Isten nyugosztalja! Az egyik legjobb volt a szakmában.
5.
5.
Extol
Ez az év igencsak nehéznek ígérkezik
4.
4.
kalas
Nyugodjék békében! :(
3.
3.
JohnSpartan
2.
2.
hoaw
Nyugodjon békében. Kiváló színművész volt.
1.
1.
xanatos0911
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...