Free-to-play modellre vált a Knockout City

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Velan Studios két nagyon fontos változást jelentett be a Knockout City iránt érdeklődőknek: a játék júniustól free-to-play modellre vált, miközben az Electronic Arts is kiszáll a projekt mögül.

Free-to-play modellre vált a Knockout City, a Velan Studios remekül sikerült kidobósa.

Habár a játék már a megjelenése óta élvezi az EA Play és így az Xbox Game Pass vendégszeretét, volt már PlayStation Plus-ajándék, és amúgy is kiadós próbaváltozatot kínál az érdeklődőknek, a váltást követően mindenféle belépési költség eltűnik. A korábbi vásárlók az úgynevezett Loyalty Bundle-nek örülhetnek, ez különféle kiegészítőket, XP-boostokat és kétezer egységnyi játékbeli pénzt vonultat fel.

Az átállás június 1-jén, vagyis a Knockout City második évével (és hatodik szezonjával) párhuzamosan rajtol el. Miután a váltás bőven igényel munkálatokat a háttérben, a március 1-jén élesedő ötödik évad ezért kevesebb tartalmat ígér, és szezonbérletet sem hoz magával, a folytatásban azonban minden megy a régi kerékvágás szerint, sőt új funkciókat is kapunk majd.

További fontos bejelentés, hogy a játék eddigi kiadója, az Electronic Arts kiszáll a fejlesztés mögül, így a Velan saját maga látja el a kiadói teendőket.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...