Stadiára is megjelenik a House of the Dead: Remake

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
A Stadia Source szúrta ki, hogy a Nintendo Switchre már bejelentett House of the Dead: Remake nemrég korosztálybesorolást kapott az amerikai ESRB-től, a megjelölt platform pedig a Google-féle Stadia volt.

Ugyan pár hete még olyan pletykákat lehetett hallani, hogy a Google lényegében lemondott a Stadiáról, most mégis úgy tűnik, hogy azért nem teljesen hagyja magára a szolgáltatást a keresőóriás.

A Stadia Source ugyanis kiszúrta, hogy az amerikai korosztálybesorolásokért felelős szervezet, az ESRB honlapján M-es besorolást kapott az a House of the Dead: Remake, amit a tavaly áprilisi Indie World Showcase-en a Sega már bejelentett Nintendo Switchre. (Igaz, azóta is csak annyit árult el a fejlesztéssel megbízott Forever Entertainment, hogy valamikor 2022 tavaszán mutatkozik be railshooter felújított kiadása.)

A House of the Dead-sorozat első része még 1996-ban jelent meg, ami először Japánban, a játéktermekben futott nagyot. Két évvel később mutatkozott be a második rész, szintén játéktermi kiadásban, majd később PC-n és Sega Saturnon is apríthattuk a zombikat. Legutóbb 2018-ban kaptunk új felvonást, szintén játéktermi formában, a House of the Dead: Scarlet Dawn képében.

Egy 2019-es interjúban a Sega Interactive vezető producere, Takashi Oda egyébként úgy nyilatkozott, komoly terveik vannak a sorozattal, mert további három részt szeretnének készíteni belőle. Ebből azóta sem lett semmi, de talán a remake újra életet lehet a franchise-ba.

3.
3.
Darksiders84
#2: Na igen nagyszerű szép emlékek amikor otthon még nem volt ilyesmi az elmaradott gépek miatt nagy előnyben voltak a játéktermek .
2.
2.
JohnSpartan
#1: Nem hiába! Az egyik legjobb lövölde volt messze lehagyva mindent ès mèg co-op-bsn is lehetett játszani! Ès annyira nem volt nagy pènznyelő mert egy 100-ból vègig lehetett tólni ha ügyesek voltatok! Jó párszor sikerült is sokak bánatára, várni kellett! XD
1.
1.
Darksiders84
Az itthoni játéktermek legkedveltebb pénznyelője volt a Crazy Taxi és Sega Rally mellett !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...