The House of the Dead 4 PS3

A House of the Dead negyedik része végre asztali konzolokon is megjelenik.
Típus: Akció

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Úgy tűnik, a tavaszi játékmegjelenés-áradat alaposan alábbhagyott, mondjuk még mindig több érdekes címmel gazdagodunk a héten, mint legutóbb. A legtöbb platformon találhatunk a fogunkra való játékot, lesz például xboxos Witcher 2, PS3-ra pedig jön a The House of the Dead negyedik része.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Miután idén vasárnapra esett április első napja, ez észrevehetően rányomta a bélyegét a fejlesztők és kiadók tréfáinak mennyiségére is, úgy kellett összekaparnunk néhány viccesebb próbálkozást, hogy megoszthassuk Veletek. Persze a legnagyobbakban most sem csalódtunk, nézzétek csak!

PSN-re jön a House of the Dead utolsó két része

A Sega a minap bejelentette, hogy hamarosan letölthetővé válik a PlayStation Networkről a House of the Dead harmadik és negyedik része - mi főleg az utóbbiért izgulunk, elvégre a House of the Dead 4 eddig csak a játéktermekben volt játszható, otthoni konzolokon egyáltalán nem.

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.

Uwe Boll megsértődött

Uwe Boll, a világ valaha létezett legpocsékabb filmrendezője megsértődött a filmjeit ért kritikák miatt, ezért abbahagyja a játékok mozivászonra való adaptálását.