Lessünk be az új LEGO Star Wars kulisszái mögé!

  • Írta: szlav
  • 2022. március 2.
  • Videó
Link másolása
Egy hónap múlva megérkezik a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, a nagy kalandra készülve pedig most lehetőségünk nyílik arra, hogy a fejlesztők kíséretében belessünk a játék kulisszái mögé.

A hírek szerint közel sem volt zökkenőmentes a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga fejlesztése, de szerencsére a játék már aranylemezre került, így az áprilisi premier biztosan garantált. Azokat pedig egy cseppet sem hibáztathatjuk, akik már ugrásra készen várják a megjelenést, hiszen a TT Games alkotása remekül fest az eddig látott előzeteseken. Ez nincs másképp a mostani, kulisszák mögötti videón sem.

Kétségtelen, hogy a brit stúdió óriási figyelmet fektetett arra, hogy a kilenc film eseményeit feldolgozó kaland egyszerre maradjon hű a Star Wars-univerzumhoz és a LEGO-világhoz. A remekül festő helyszínek apró részletei is a műanyag építőkockákból állnak össze, a TPS-nézetbe váltó kamera és az alaposan átalakított harcrendszer pedig garantálja, hogy a sugárvetők, az űrhajók és az Erő használata is izgalmas legyen.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Sage április 5-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...