Frissítve: Demót kapott az új Kirby-játék

  • Írta: szlav
  • 2022. március 3.
  • Letöltés
Link másolása
Na, az ilyen meglepetéseket már szeretjük! A Nintendo bármiféle előzetes beharangozás nélkül élérhetővé tette a Kirby and the Forgotten Land demóját, amelyet akár kooperatív módban is végigjátszhatunk.

Néhány hetet ugyan még várnunk kell a teljes játék megjelenésére, a Nintendo jóvoltából azonban már most kipróbálhatjuk a Kirby and the Forgotten Landet. A japánok nem verték nagy dobra az ügyet, bármiféle különösebb beharangozó nélkül töltötték fel a falánk gombóc legújabb kalandjának a próbaváltozatát. A Switch-tulajoknak tehát nincs semmi különösebb dolguk, az eShopból vagy a Nintendo weboldaláról máris indíthatják a letöltést.

A demóváltozat egyből belevág a játék egyik legelső szakaszába, összesen három teljes pályát (és egy bossharcot!) bemutatva. A kétféle nehézségi módban játszható próbaverziónak hála ráadásul belekóstolhatunk a helyi kooperatív módba is, melynek során az egyik játékos Kirbyt, a második pedig Bandana Waddle Dee-t irányíthatja.

A Kirby and the Forgotten Land teljes változata március 25-én érkezik Nintendo Switchre.

Update! Éppen, hogy publikáltuk a hírünket, a Nintendo máris kidobott egy vadiúj előzetest a játékhoz. Ne maradjatok le erről sem:

7.
7.
C0m1n65un
#5: Az nem baj, de legyen megközelítőleg olyan jó is, mint a 3D World volt.
6.
6.
mamgu
#5: Végülis az eddig látottak alapján, ja.
5.
5.
#2: Köze nincs az Odysseyhez. Inkább 3D World.
4.
4.
C0m1n65un
#2: Félő, hogy a látottak alapján túl lineáris lesz az egész, akkor pedig oda a Super Mario Odyssey hangulat is, csak egy cuki, de felettébb monoton játék marad.
3.
3.
C0m1n65un
#1: Engem is ez most egy kicsit lehervasztott. Azt hittem, hogy kicsit a Super Mario Odyssey-hez fog hasonlitani a játék. Nagyobb, szabadon bejárható terek, sok lehetőséggel, tennivalóval, de úgy tűnik, hogy eléggé lineáris lesz az egész, néhány gyüjtögetnivalóval, és cuki grafikával.
Szerintem várjuk meg az első teszteket, akkor már többet fogunk tudni.
A könnyűsége nem lenne gond, mert vannak más játékok, amik most jelentek meg, és még jó ideig borzolják az idegszálakat (Sifu, Elden Ring). A gond akkor kezdődik, ha a Star Allies-hez hasonlóan tartalom sem nagyon lesz, amit élvezhetnénk.
2.
2.
mamgu
#1: Ja, de talán a kész verzió majd komplexebb lesz. Mindegy szórakoztató, és ha legalább olyan sok tennivaló lesz benne mint a mario odyssey-be akkor szuper lesz.
1.
1.
Egész jó volt, de a "nehéz" mód is irdatlan könnyű volt.
Szeretem Kirby-t, de már nem tudott lekötni a Star Allies sem. Sajnos ez is kimarad és ez most a demo "hibája.".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...