Kirby and the Forgotten Land SW

Kirby egy letűnt civilizáció fejtörőkkel teli romjai között indul kalandra.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Ma ünnepli a harmincadik születésnapját a Kirby-sorozat

Napra pontosan harminc évvel ezelőtt jelent meg Japánban a Kirby’s Dream Land. A rózsaszín gömböc sorozata azóta is rendszeres visszatérője a Nintendo játékkínálatának, a legutóbbi rész néhány héttel ezelőtt jelent meg.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Brit toplista: tarolt a LEGO Star Wars

Rendkívül erősen kezdett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a brit játékboltokban, így alap természetesen, hogy ő vihette haza az aranyérmet is. De más LEGO-játékok is megtáltosodtak a héten.

Kirby and the Forgotten Land teszt

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Nintendo falánk rózsaszín gömböce, és noha azt sejtettük, hogy a kerek évfordulóhoz egy igazán csilli-villi játék dukál, viszont ennyire minőségi alkotásra talán mi sem számítottunk.

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.

Brit toplista: Tiny Tina nem bírt Kirbyvel

Akad pár érdekesség a legutóbbi friss toplistán, elvégre több új megjelenésünk is volt az elmúlt héten. Meglepetés: a Ghostwire: Tokyo még a legjobb tíz közé sem fért be, a Kirby viszont lenyomta Tiny Tina önálló kalandját.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a következő napokban talán kevésbé tempósan érkeznek majd a friss címek, így is akad olyan játék, amire érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk, milyen újdonságokra számíthatunk!

Áttekintő előzetesen a Kirby and the Forgotten Land

A Kirby and the Forgotten Landben Kirby váratlanul egy sosem látott világban találja magát. Ha hozzá hasonlóan te is el vagy kicsit veszve azt illetően, hogy mi vár rád a játékban, az új áttekintő előzetes pont neked szól.

Frissítve: Demót kapott az új Kirby-játék

Na, az ilyen meglepetéseket már szeretjük! A Nintendo bármiféle előzetes beharangozás nélkül élérhetővé tette a Kirby and the Forgotten Land demóját, amelyet akár kooperatív módban is végigjátszhatunk.