Flatout: Ultimate Carnage látnivalók érkeztek

  • Írta: tjames
  • 2007. május 27.
  • Hír
Link másolása
Négy új videó került fel az internetre a Flatout: Ultimate Carnage névre hallgató játékból. Maga a játék szinte ugyanaz, mint a Flatout 2, csak nextgen grafikával.
Négy új videó került fel az internetre a Flatout: Ultimate Carnage névre hallgató játékból. Maga a játék szinte ugyanaz, mint a Flatout 2, csak felturbózott, nextgen grafikával várja a rajongókat. A játékmenet mindenesetre nagyon bejövős, ajánlott haverokkal játszani. :)








9.
9.
huszti
sztem meg jó, én még mindig tolom a 2-őt...
8.
8.
gel00
Multi ide vagy oda, de nagyon tré szerintem az irányítás, főleg kormánnyal.NAgyon idegesítő tud néha lenni. No meg remélem a zenék megint olyat ütnek mint a 2-ben. Szerintem én kihagyom. :(
7.
7.
tjames
Én mostanában Burnoutozom. Az arra jó hogy ha van 10 perced, bakapcsolod, mész egyetkettőt és kikapcsolod. Gyors, szép játékmenet, száguldás, filmszerű törésjelentek.

De Flatout más. Csak abban hasonlítanak hogy mindegyikben kocsit vezetsz :) Flatout multiban haverokkal nagyon nagy, sokkal nagyobb mint Burnout (annak ellenére hogy mondom: nekem mindkettő tetszik, de más-más okból)
6.
6.
KD
nem rossz de ha tehetitek akkor már inkább burnout-ot vegyetek
5.
5.
naval
hát az jó lenne ha ez is 2ezer ft lenne.

én belemennék a duplájába is!:)
4.
4.
Guppi
Én már feladtam a ps3-at! Most még nem éri meg venni. Majd később mikor jobban be lesz járatva. Sajnos nem több annyival az x360-nál mint amennyivel drágábban adják :(
3.
3.
2.
2.
Guppi
Vajon ugyan annyiba fog kerülni mint a pc-s verzió?
1.
1.
pstomi
egy járék a sok közül ami szarrá veri az NFS sorozatot!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...