Áprilisban érkezik a The House of the Dead: Remake

  • Írta: szlav
  • 2022. március 4.
  • Megjelenés
Link másolása
Vadiúj előzetest, vele eddig pedig fix megjelenési dátumot kapott a The House of the Dead: Remake. A klasszikus zombis rail shooter áprilisban érkezik Nintendo Switchre.

A fénypisztolyos játékok hőskorának egyik legnagyobb klasszikusa, a The House of the Dead hamarosan teljesen megújult formában éled fel Nintendo Switchen. A régóta várt remake ma egy újabb előzetest kapott, amelyből azt is megtudhattuk, hogy az élőholtak április 7-én támadnak.

A MegaPixel Studio az ilyenkor elvárt ráncfelvarrás mellett egy sor extrával is ellátta a rail shootert. A párosban is játszható lövölde átalakított irányítással, fotómóddal, achievementekkel, feloldható vegyverekkel és többféle befejezéssel bővítette ki az eredetileg 1997-ben megjelent játékot, így azok is számíthatnak újdonságokra, akik már 25 éve osztják a fejeseket a zombiknak.

Habár a napokban felröppent a pletyka, miszerint a Stadiára is megjelenhet a The House of the Dead: Remake, a hivatalos források (a trailert is beleértve) nem tesznek említést arról, hogy a Google felhős platformján is életre kelne a játék.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...