Elkészült a Supreme Commander teljes honosítása

  • Írta: Rapid
  • 2007. május 27.
  • Hír
Link másolása
A publikus bétatesztek után végre örömmel jelenthetjük, hogy a Supreme Commander valós idejű RTS játék teljes, és végleges honosítása elkészült.
A publikus bétatesztek után végre örömmel jelenthetjük, hogy a Supreme Commander valós idejű RTS játék teljes, és végleges honosítása, a Hungarian Language Team keretein belül Rapid és Sir Lemming jóvoltából elkészült. A honosítás a játékhoz eddig megjelent összes frissítéssel kompatíbilis (1.0.3189-1.0.3251).

A honosítás elkészülte közben több bonyodalom is felmerült, többek között az, hogy a kiadását megelőző napon adtak ki hozzá egy újabb - pontosan 199 sornyi új szöveget és hatalmas mennyiségű újítást tartalmazó - frissítés. Így párszor hajnalig kellett dolgoznunk vele, hogy be tudjuk fejezni, de sikerült és mostantól minden rajongó magyar nyelven élvezheti eme nagyszerű játékot.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!
2.
2.
user1
Nem is értem miért a c&c3 -at kapták fel annyira, talán csak a hathatós reklám volt az oka. Ez a játék sokkal több annál. Itt valóban szükség van némi stratégiai érzékre. A seregek valóban nagyok, a telephelyeinkkel is foglalkozni kell, és soha nem mindegy kit, és mivel támadok meg. Itt nem úgy kell játszani hogy kattintgatok mint az őrült hogy felépítsem a szükséges kis fészereket, ahonnan gyorsan kigurítok 10 tankot, meg 20 gyalogost, aztán átküldöm a szomszédba hogy robbantsanak fel valamit....
1.
1.
General Thomas
Az jó....kár ,hogy én szigorúan angolul nyomok mindent, de legalább vannak akik mostmár játszhatnak ezzel a gyönygszemmel angol nélkül!

Mostmár csak költözni kell Paks mellé....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...