Dead Space-remake - pénteken friss infók jönnek

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 7.
  • Teaser
Link másolása
Az EA Motive megerősítette, hogy pénteken fejlesztői streammel jelentkeznek a Dead Space remake-je kapcsán, így újabb részleteket ismerhetünk meg az újrahangolt kiadásról.

Az EA Motive megerősítette, hogy hazai idő szerint pénteken 19 órakor fejlesztői streamet tartanak, így ismét betekintést kapunk a Dead Space-remake fejlesztésének korai fázisába, és remélhetőleg új játékmenet-pillanatokat is villant majd a csapat.

A modernizált verziót még tavaly nyáron jelentették be, és ha hinni lehet a korábbi ígéreteknek, akkor nem csak küllemre változik majd meg Isaac Clarke horrorisztikus kalandja. Például a játék sztorija változatlan marad, ugyanúgy Clarke kalandjáról szól a USG Ishimurán, de jobban ráfeküdnek a világépítésre (például az audionaplók révén), hogy még inkább összekössék az anyagot a folytatások és a könyvek univerzumával. Valamint a fegyverek is brutálisabb sebzésekre lesznek képesek, továbbá vágások és töltőképernyők nélkül élvezhetjük majd a remake-et.

Megjelenési dátumunk továbbra sincs.

5.
5.
Stark666
#3: Én tavaly pörgettem végig az összes részt . Úgy voltam vele , mint te :D

Biztos szuper lesz a remake. Meg is veszem első nap .
Hacsak ...
4.
4.
Kamukaze
#2: A "senki mást" némileg túlzás, bár tényleg nem alkotnak tömeget.
3.
3.
honest guy
Viszonylag későn játszottam vele, mert amúgy nem kedvelem a horror játékokat, de amikor az EA ingyen osztogatta, akkor gondoltam kipróbálom. Nem tudtam lerakni! :D Aztán megvettem és végigjátszottam a 2. és 3. részét is. A 2. rész nem volt vészesen rossz, de a 3. részt már kicsit szenvedősen fejeztem be. Nálam nem lesz első napos vétel, de valamikor biztosan beszerzem. Hacsak....
2.
2.
crytek
#1: Dehogy lesz... az is csoda számba megy hogy a Sonyt még ez a magyarítás dolog érdekli mivel már senki más nem
1.
1.
marothyzolifahrenheit
Vajon lesz magyar felirat?
Az eredetihez volt…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...