Így alakul a next-gen GTA V árazása

  • Írta: szlav
  • 2022. március 9.
  • Hír
Link másolása
Sokáig hallgattak róla, de a Rockstar Games végre elárulta, hogy mennyibe kerülnek majd a Grand Theft Auto V újgenerációs változatai. Ingyenes upgrade-re nem érdemes várni, de a PS5-tulajok olcsóbban megússzák a dolgot.

A Rockstar nem siette el a játékosok pontos tájékoztatását a GTA V next-gen verziójával kapcsolatban, de most, egy héttel a megjelenés előtt végre megtudhattunk mindent a csomagokról. Korábban már beszámoltunk arról, hogy technikai fronton mit kínálnak a frissítések, most pedig végre azt is megtudhattuk, hogy mennyit kell kicsengetnünk a lassan kilencéves játék legújabb kiadásáért.

Rántsuk le egyből a sebtapaszt: az előzőgenerációs verziók tulajdonosai nem kapnak rá lehetőséget, hogy ingyenesen, vagy legalábbis olcsóbban frissítsenek a next-gen változatra - ha valaki Xbox One-on vagy PlayStation 4-en már megvásárolta a játékot, de be szeretne nevezni a legújabb kiadásra is, akkor ezt sajnos az illető nem úszhatja meg olcsóbban a többieknél. A GTA V sztorimódja és a GTA Online együtt mindkét konzolon 40 dollárt kóstál majd, de az első hónapokban ennél lényegesen olcsóbban beszerezhetjük őket.

A legjobban PlayStation 5-tulajok járnak majd. A Rockstar a Sony markába csapott, így a megjelenést követő első három hónapban az önálló címként futtatható GTA Online ingyenes lesz minden PS5-ös játékos számára. Aki azonban a sztorimódot is be szeretné szerezni, az az első három hónapban 75 százalékos árleszállítás mellett, vagyis 10 dollárért vásárolhatja meg a komplett csomagot.

Ezzel szemben az Xbox Series X/S játékosai csak 50 százalékos árengedményt kapnak az első három hónapban. Ez azt jelenti, hogy kezdetben 20 dollárért vásárolhatják meg a kampányt és a többjátékos módot is tartalmazó komplett csomagot, akiket azonban csak a GTA Online érdekel, 10 dollárért nevezhetnek be a későbbiekben 20 dollárért árusított multiplayeres mókára.

A Grand Theft Auto V újgenerációs változatai március 15-én érkeznek Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

4.
4.
#2: Nem kérdeztük, de jó tudni.
3.
3.
Gyula93
#1: Én nem igazán értek egyet, azzal az állítással, hogy hülyére van véve a nép, mivel ha megnézed, rengeted DLC-t ingyen adtak.
És inkább legyen ez a fajta felállás, hogy időnként meg kell venni, másik konzolra, mint sem fizetni minden DLC-ért. Bár tény, hogy a legtöbb DLC ingyen sem kellene nekem.
2.
2.
Feri899
Én szerintem várok egy kicsit, és majd a PS6-os verzióra ruházok be.
1.
1.
xanatos0911
Így kell egy játékot három generáción keresztül eladni! Vagy mondhatnám azt is, hogy így lehet jól hülyére venni a népet és behúzni a bazi nagy zsetont egy egész évtizeden keresztül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...