Októberben jelenik meg a Gotham Knights

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 9.
  • Megjelenés
Link másolása
A Gotham Knights hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a WB Games Montréal, hogy a kooperatív akciózásra kihegyezett szuperhősjátéka idén októberben jelenik meg a korábban már megerősített platformokon.

Eredetileg már tavaly meg kellett volna jelennie a Gotham Knightsnak, de a fejlesztéssel megbízott WB Games Montréal végül tavaly tavasszal úgy határozott, időre van még szükségük, hogy tökéletes formában jelenhessen meg a játék, így azt 2022-re csúsztatták át.

Most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikorra, a stúdió ugyanis a játék hivatalos Twitter-oldalán megerősítette, hogy a Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood négyesét felvonultató kooperatív kaland 2022. október 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

A játék története egyébként Batman állítólagos halála után veszi fel a fonalat. Gotham városa azonban nem marad védtelenül, mert Robin, Nightwing, Batgirl és Red Hood igyekszik fenntartani a rendet és békét. Nem lesz könnyű feladatuk, mert ellenfelük a képregényekből is ismerős Baglyok Bírósága lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...