Gotham Knights PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Új Batman-játékon dolgoznak az Arkham Origins fejlesztői.
Típus:

Újabb életjelet adott magáról a Gotham Knights

Már több mint egy teljes év eltelt a Gotham Knights bemutatója óta, a denevércsalád pedig azóta nem sokat hallatott magáról. Az októberi DC FanDome ezen változtat majd, előtte viszont érdemes lecsekkolnunk a játék hivatalos promóképét.

Megint sűrűsödik a játékos eseménynaptárunk

Habár a Gamescom véget ért, csak egy rövid szünetet tartunk a következő videojátékos esemény előtt. Jön a Tokyo Game Show, a Warner a DC Fandome-on bemutatózik, és állítólag egy Nintendo Directre is számíthatunk.

Csak jövőre érkezik a Gotham Knights

A WB Games Montréal eredeti tervei szerint már idén megjelenhetett volna a Gotham Knights, a fejlesztőcsapat azonban úgy határozott, hogy kell még egy kis idő a játéknak a sütőben. A premierdátumot 2022-ig halasztották.

Gotham Knights - csapatjátékra épít a harcrendszer

Habár a Gotham Knights hivatalosan nem kapcsolódik az Arkham-széria univerzumához, számos tekintetben visszaköszönnek majd a korábbi Batman-játékok jellemvonásai. Ilyen lesz a harcrendszer is, de csak bizonyos mértékig.

A Gotham Knights nem az Arkham-univerzum része

Hiába állnak mögötte a Batman: Arkham Origins fejlesztői, és hiába simul jól a történet a korábbi epizódokhoz, a Gotham Knights nem az Arkham-univerzumban játszódik, és teljesen független az előző Batman-játékoktól.

Lehullott a lepel a Gotham Knightsról

Az ígéreteknek megfelelően a DC FanDome keretei között mutatkozott be a WB Games Montreal legújabb fejlesztése. Beigazolódtak a pletykák: a játék címe Gotham Knights, és nem Batman kapja benne a főszerepet - ő ugyanis halott.

Az Arkham Origins-csapat is bejelentésre készül

Közzétették a jövő héten esedékes DC FanDome menetrendjét, amely megerősíti: a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal is az online esemény keretei között fogja bemutatni az új játékát.

Új DC-domaineket foglalt a Warner Bros.

Ha levonhatunk bármiféle következtetést a Warner Bros. legutóbb lefoglalt domainneveiből, akkor az az, hogy valószínűleg két új videojátékkal készülnek. Főszerepben az Öngyilkos Osztag és a Batman-família.