Gotham Knights PC, PS5, XSX

Új Batman-játékon dolgoznak az Arkham Origins fejlesztői.

Lássuk, mit ígér PC-n a Gotham Knights!

A master race képviselői fellélegezhetnek, hiszen a Gotham Knights PC-s változata is részletes testreszabási lehetőségekkel és kibővített funkcionalitással várja őket.

Gotham Knights - kulisszák mögötti videón a denevércsalád

Rohamosan közeledik a Gotham Knights megjelenési dátuma, de addig sem maradunk friss látnivalók nélkül. Ezúttal a kulisszák mögött leshetjük meg, hogyan áll össze Bruce Wayne halála után a denevércsalád.

Elmarad az idei DC FanDome

A szuperhősök rajongói az elmúlt két évben nagyot lakmározhattak a DC FanDome digitális eseményein, a Warner Bros. Discovery azonban bejelentette, hogy idén nem tér vissza a nagyszabású műsor.

GC 2022: Gotham Knights - pofozkodás Harley Quinnel

A korábbi előzetes után most közelebbről, vágatlan gameplay formájában is megleshetjük, hogyan néz ki egy bossharc a Gotham Knights világában. Ezúttal Nightwing és Harley Quinn csapnak össze.

GC 2022: Hangulatos előzetesen a Gotham Knights főgonoszai

Tovább pörög a Gotham Knights marketinggépezete, egy újabb hangulatos sztoriorientált előzetest kapott a játék, amelyben ezúttal a főgonoszok kerültek főszerepbe.

Aranylemezre került a Gotham Knights

Végre aranylemezre került a WB Games Montréal csapat legújabb játéka, a Gotham Knights, így már semmi sem állhat az októberi megjelenés elé.

Gotham Knights - Red Hood is beköszön

Az idén ősszel érkező Gotham Knights négy főszereplője közül végül Red Hood is megkapta a maga bemutató videóját.

Nézzünk bele a Gotham Knights első 16 percébe!

Az amerikai IGN az októberben érkező Gotham Knightsnak szenteli az IGN First rovatát augusztusban, amit egy masszív gameplay videóval vezetett fel a minap.

Gotham Knights - Batgirl is megkapta a maga kisfilmjét

A Warner stílszerűen a San Diegó-i Comic-Conra időzítette a Gotham Knights legújabb kedvcsinálóját, amely teljes mértékben Batgirl karakterére fókuszál.

Robinra fókuszál a Gotham Knights legújabb előzetese

Batman hagyatéka négy éjjeli igazságosztóban él tovább. A Gotham Knights legújabb karakterbemutatója a denevércsalád legfiatalabb tagjára, Tim Drake-re, azaz Robinra összpontosít.