Skull & Bones - indul az Insider Program

  • Írta: szlav
  • 2022. március 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Úgy tűnik, lassan, de biztosan kezd révbe érni a Skull & Bones fejlesztése. A Ubisoft megnyitotta az online kalózkaland Insider Programját, amelyen keresztül várják a játékosok visszajelzéseit.

Tom Henderson korábbi infói igaznak bizonyultak, a Ubisoft valóban elindította a Skull & Bones zárt bétáját. Habár a kalózos játék eddigi alakulása valódi rémálomnak bizonyult, és a pletykák szerint egy ponton teljesen újra kellett kezdeni a fejlesztést, mára szerencsére sínre került a projekt. Ezt bizonyítja az is, hogy már létezik egy határozottan játszható korai verzió, amelyet most a stúdió szeretne a játékosok kezébe adni.

Az Insider Program (amelyre itt jelentkezhetnek az érdeklődők) a játékosok egy igen szűk rétege előtt nyitja meg a multiplayeres kalózjáték tengereit. A leírás szerint azonban ez nem csupán egy korai demó: kizárólag olyan érdeklődők részvételét várják, akik a játék rendszereinek tesztelésével, illetve a rendszeres visszajelzéseikkel és bugjelentéssel segítenék a szingapúri fejlesztőbrigád munkáját.

Ha csak egyetlen következtetést vonunk le a fentiekből, akkor az legyen az, hogy a Ubisoft nem hazudott, amikor azt állította, hogy végre jól halad a Skull & Bones fejlesztése. Ha a stúdió már felvállalja, hogy akár csak zárt közönség elé tárja a játékát, igen valószínű, hogy nem lehet már túl messze a hivatalos megjelenés sem.

3.
3.
JohnSpartan
#2: Az elfelejtheted mert alapból multi a játèk előzetes èrtesülèsek alapján...
Neked lehet nem kell de, èn ès sokan mások szeretik ès játszák a multi címeket. Szeretem a single gameket is de ugyan úgy a multi címeket, hiszen ha van egy jó társaság mèg jobb is mint egyedül játszani. Több a lehetősèg multi mint single terèn jelen játèk esetèben.

A Black Falg tènyleg jó játèk de, egy idő után az is iszonyat monoton volt az Ubifos szokásához híven.
2.
2.
crytek
#1: Kell a ráknak multis cím...singlet építsenek bele értelmeset. Black Flag ugyanis istenkirály volt..
1.
1.
JohnSpartan
Könyörgök Ubifos! Ezt ne basszátok el ha lehet! Végre lehetne egy jó kalózos multi cím is amiben rengeteg a lehetőség!

Jahh... Ezt nem ide kéne! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...