Szezonbérletet is kap a Tiny Tina's Wonderlands

  • Írta: gorien
  • 2022. március 11.
  • Letöltés
A Borderlands-játékokhoz hasonlóan a Tiny Tina's Wonderlands sem marad szezonbérlet nélkül, amelynek most megismerhettük a tartalmát. Új kihívások, egy hetedik karakterosztály és mutatós felszerelések várnak majd a megjelenés után.

A Gearbox Software nemrég megmutatta, hogy mi vár ránk a Tiny Tina's Wonderlandsben, ha már végeztünk a történettel, de a fantasysített Borderlands-mókából még nem kaptunk eleget. A legújabb előzetesben pedig a szezonbérletről van szó; elvégre azt is kap a játék, hogy még bőven a megjelenés után is találjunk legyőzendő szörnyeket és megszerezhető, vagány felszereléseket.

A szezonbérlet tartalma négy hullámban érkezik majd, amit Vesper jósnő vidámparkjában vehetünk át. Mindegyik hullámban kapunk majd egy új kihívást, amit a Rejtély Tükreiben vívhatunk meg, ezek egyre erősödő bossokat is tartalmaznak, akikkel újra és újra szembeszállhatunk, cserébe pedig lelkeket kapunk, amelyekkel megpörgethetjük Vesper szerencsekerekét. Egy még be nem jelentett, hetedik karakterosztály is érkezik majd a szezonbérlet időtartama alatt, ami alaposan felrázza a multiclass-rendszert is.

A Tiny Tina's Wonderlands március 25-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, illetve PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A szezonbérlet első hulláma április 21-én várható – a Season Pass részét képezi a játék Chaotic Great Editionjének, de külön is megvásárolható.

1.
1.
crytek
Érthető. Ha már mindenki ingyen szerezte be valamiből termeljen pénzt... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...