Augusztusban jön a steames Axiom Verge 2

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 12.
  • Megjelenés
Link másolása
Ugyan az Axiom Verge folytatása már tavaly óta elérhető PC-re, de jelenleg csakis az Epic Games Store-on keresztül szerezhető be a számítógépes kiadás. De már nem sokáig, mert augusztusban a Steamen is bemutatkozik a játék.

Az Axiom Verge folytatása tavaly augusztusban jelent meg Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és az Epic Games Store-ban, a játékot fejlesztő Thomas Happ Games pedig úgy ünnepli majd az első születésnapot, hogy Steamen is elérhetővé teszi Indra, a Globe 3 konszern mögött álló titokzatos milliárdos kalandját. A premierre augusztus 11-én kerül sor.

Az Axiom Verge második része egyébként teljesen új karakterekkel, képességekkel és játékmenettel várja vissza a rajongókat. Ahogy említettük, Indrát, a Globe 3 konszern különös milliárdosát alakítjuk majd, aki az Antarktiszra indul, hogy kiderítse, mi állhat lánya eltűnésének a hátterében. Azonban egy teljesen más valóságban találja magát, ahol fura, paraziták vezérelte gépek ellen kell felvennie a küzdelmet, ha túl akarja élni a kalandot.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy a korábban beharangozott PlayStation 5-változat mikor készülhet el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...