Axiom Verge 2 SW

Folytatódik a nagy sikerű indie játék.

Frissítve: Íme, a PlayStation Plus Essential januári játékai

Naná, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential mellé járó játékok. A Star Wars-rajongók és a Fallout szerelmesei különösen örülhetnek.

Augusztusban jön a steames Axiom Verge 2

Ugyan az Axiom Verge folytatása már tavaly óta elérhető PC-re, de jelenleg csakis az Epic Games Store-on keresztül szerezhető be a számítógépes kiadás. De már nem sokáig, mert augusztusban a Steamen is bemutatkozik a játék.

Ezek mentek a Nintendo Indie World Showcase-en

Ma este ismét a Nintendóra tartó független alkotásoké volt a főszerep a Nintendo Indie World Showcase-en. Tizenkilenc cím képviseltette magát a műsorban, amelyek egy jelentős része mától játszható is Switchen.

A közeljövő playstationös indie játékai

Tegnap a Sony és a PlayStation Indies számba vette, milyen játékokra számíthatunk a közeljövőben a PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön. Nagy bejelentés ugyan nem érkezett, de így is érdemes végignézni, mi vár ránk 2021-ben indie-fronton.

E3 2021: Ezek mentek a Day of the Devs műsorában

A Summer Game Fest nyitóműsora után a Day of the Devs következett, amely indie játékok fejlesztőinek adott esélyt a szereplésre. Közel húsz cím vett részt a Double Fine és az iam8bit műsorában.

Tovább csúszik az Axiom Verge 2

Noha Thomas Happ a legutóbbi tervei szerint az év első felében szerette volna boltokba küldeni az Axiom Verge folytatását, erre végül mégsem kerül majd sor: a játék csak 2021 harmadik negyedében érkezik.

Ezek mentek a tavaszi Future Games Show-n

Az eredetileg az E3 pótlására létrehozott Future Games Show-t ismét elhozta nekünk a GamesRadar, amelyen közel negyven játék vett részt tegnap. Néhánnyal már foglalkoztunk külön, most jöjjön a többi delikvens!

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Mégsem jelenik meg idén az Axiom Verge 2

Az Axiom Verge 2 az eredeti tervek szerint idén ősszel jelent volna meg, ez azonban mégsem fog összejönni. A játék mögött álló Tom Happ négy pontban magyarázta meg, hogy miért kellett így döntenie.

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.