SGF 2022: Nagyszabású show-t tarthat a Microsoft júniusban

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 13.
  • Pletyka
Link másolása
Sajtóértesülések szerint idén júniusban tartja meg a Microsoft a maga "E3-szerű" műsorát, a cég már el is kezdte a szervezkedést a partnereivel. Ez azok után nem meglepő, hogy klasszikus értelemben vett E3 idén sem lesz.

Az ESA már jó előre bejelentette, hogy klasszikus formában idén sem tér vissza az E3, az érdeklődők kizárólag egy online eseményt követhetnek majd. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy a videojátékos rendezvények tekintetében hasonlóan alakul majd a nyarunk, mint tavaly, legalábbis a Summer Game Festet most is megtartják, és a jelek szerint a Microsoft is betárazta a maga nagyszabású show-ját júniusra.

Ez utóbbiról a GamesBeat újságírója, Jeff Grubb számolt be, aki úgy tudja, a redmondiak már elkezdtek szervezkedni a partnereikkel az esemény kapcsán. Grubb azt mondta, hamarosan további részletekkel is szolgálhat majd, egyelőre viszont annyit tud biztosan, hogy a júniusi időpont fix: "Csinálhatnak valamit májusban vagy szeptemberben is, nem tudom, de az biztos, hogy egy E3-szerű műsort terveznek júniusra."

Grubb korábban már beszélt a Microsoft nyári terveiről, akkor azt tippelte, hogy akár az új Perfect Dark is megmutathatja magát az eseményen.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

8.
8.
nemfontos
#7: Nem értem mit érdekel titeket mit fog csinálni az ms. Vagy bármelyik másik. Mit számít hogy ők vagy más gyártja nektek a jó játékot?
Persze ha részvényesek vagytok akkor értem...
7.
7.
Robilluma
Amikor 2018ban az MS megalapította a The Initiative stúdiót ex Nóti, Insomniac, Blizzard, Respawn stb tehetségekkel felvértezve és kijelentették h olyan AAA játékokat fognak csinálni hogy minden ujjunkat megnyaljuk, mindenki ide járt h az MS-Xbox végre odaver. Én nagyon kíváncsian várom az első játékukat, elvégre ez egy színtiszta belső stúdió a saját MS szakértelemmel és csillió dodóból ha kell, szóval beárazza majd őket és hogy hogyan is állnak a játékfejlesztéshez. A hírek a szokásos, lehangoló MS féle hírek de azért remélem a legjobbakat. Kellenek az új és minőségi cuccok.
6.
6.
DarkCrash
#3: Ms-től ne várj sokat.
5.
5.
Őrnagy
#4: Pont egy ilyen jellegtelen játékot kell föltámasztani. Ráadásul ez az előzetes is dögunalom. Na mindegy...
4.
4.
crytek
#2: Ez a Perfect dark olyan boxon mint a halo. Ha agyonvernek szőges léccel se értem mi volt bennük a jó
3.
3.
Peat7599
Pöcs** ebbe a Perfect Dark-ba...hol szőrös mogyoróba van a Gears 6?????
Jó sok exkluzív cím jött eddig...
Forza Horizon 5
2.
2.
Őrnagy
Ettől a Perfect Darktól nem várok sokat.
1.
1.
crytek
Várjuk ,remélem minél előbb láthatunk ingame anyagokat a nagy címeikből
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...