Bemutatkozott a Dune: Spice Wars új frakciója

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 15.
  • Hír
Link másolása
Kezdetben négy frakció közül választhatnak majd a Dune: Spice Wars játékosai. Közülük kettő már ismert volt, a Shiro Games azonban nemrég bemutatta a harmadik csoportot, a csempészeket.

A Dune: Spice Wars egy, a valós idejű stratégiák és a 4X-játékok elemeit ötvöző játék lesz, amiben minden választható frakciónak a fűszerre fáj majd a foga. Kezdetben négy játszható frakció közül választhatnak majd a rajongók, közülük kettő már eddig is ismert volt, hiszen azt egy ideje már tudjuk, hogy az Atreides- és a Harkonnen-ház biztosan választható lesz.

Hozzájuk csatlakoztak most a csempészek, akiket Esmar Tuek vezet, és akinek az a célja, hogy a legnagyobb uralkodóházak közé emelkedjenek. Természetesen a frakció nem a nyílt színi háborúzásra rendezkedett be, helyette a kémkedés, az ipari titkok megszerzése, illetve a többi ház fejlődésének és védelmének a gyengítése a fő erőssége. Az utánpótlásvonalak elvágásával véreztetik ki ellenfeleiket, miközben nekik is megvannak azért a különböző támogató egységeik, ha nagy a baj.

A Dune: Spice Wars valamikor idén lép korai hozzáférésbe a Steamen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...