Dune: Spice Wars PC

Valós idejű stratégiai játék a Dűne alapján, 4X-elemekkel fűszerezve.

November végén sem hagy játék nélkül a Game Pass

A Microsoft bejelentette, hogy november végéig újabb játékok érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába, miközben sajnos sok cím le is kerül a támogatott anyagok listájáról.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

A Game Passre tart a Dune: Spice Wars is

A novemberi listán még nem szerepelt, a Microsoft azonban később megerősítette, hogy a Dune: Spice Wars is eltalál a PC Game Pass kínálatába.

Megérkezett a multiplayer mód a Dune: Spice Warsba

Befutott az első nagyobb frissítés a Dune: Spice Wars korai hozzáférésű változatához, amely többek között multiplayer módot is hozott magával.

Dune: Spice Wars próbakör

Early Accessben ugyan, de megjelent a Dune-univerzum legfrissebb képviselője. Mivel a legelső jó élményeim egyike éppen a sorozathoz kapcsolható, ráadásul végig követtem az összes játékot, kaptam az alkalmon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!

Dune: Spice Wars - megvan az early access dátuma

A 4X-vonásokat tartalmazó, valós idejű stratégiai játéknak ígért Dune: Spice Wars közel van ahhoz, hogy megkezdje korai hozzáférését. Kampány és többjátékos mód ugyan még nem lesz a címben, de négy frakciót már kezdettől felfedezhetünk.

Bemutatkozott a Dune: Spice Wars új frakciója

Kezdetben négy frakció közül választhatnak majd a Dune: Spice Wars játékosai. Közülük kettő már ismert volt, a Shiro Games azonban nemrég bemutatta a harmadik csoportot, a csempészeket.

Játékmenet-előzetest kapott a Dune: Spice Wars

Hamarosan elrajtol a Dune: Spice Wars korai hozzáférésű változata, így a játékot fejlesztő Shiro Games időszerűnek látta, hogy lerántsa a leplet a valós idejű stratégiák és a 4X-játékok elemeit ötvöző alkotásuk játékmenetéről.

Kampány nélkül jelenik meg a Dune: Spice Wars

Nemrég frissült a tavalyi The Game Awardson bemutatott Dune: Spice Wars Steam-oldala, ahol a játékot fejlesztő Shiro Games rengeteg kérdést tisztázott. Például azt is, hogy a premier napján sok funkció nem lesz azonnal elérhető.