Dátumot kapott a Monster Hunter Rise: Sunbreak

  • Írta: gorien
  • 2022. március 15.
  • Megjelenés
A Monster Hunter Rise idén nyáron az első nagy kiegészítőjére készül. A Capcom mai műsorában hasznos információkat tudtunk meg a Sunbreakről, egyebek mellett a megjelenés konkrét dátumát is.

A múlt heti ígéretéhez híven a Capcom egy közel húszperces műsorral jelentkezett ma, amelynek középpontjában a Monster Hunter Rise nyáron érkező kiegészítője, a Sunbreak állt. Az adás egyik legfontosabb információja az volt, hogy pontosították a megjelenés dátumát: június 30-án várhatjuk a méretes DLC-t.

Az új előzetes és gameplay-jelenetek kíséretében a Sunbreak világával is bővebben megismerkedhettünk. Miután megvédtük Kamurát, az utunk Elgadóba vezet, amely a kiegészítő eseményei alatt bázisként szolgál majd minket, tele új szereplőkkel. Innen kiindulva kell levadásznunk a Citadella romjai között tanyázó, rejtélyes szörnyeket. A küldetésünk a Három Lordként ismert lényekre (Garangolmra, Lunagaronra és Malzenóra) vonatkozik elsősorban, de egy újfajta Bishatennel és a visszatérő Astalosszal is megküzdhetünk. A kiegészítővel megnyílik előttünk a vadászok mesterrangja is, ami vadonatúj küldetéseket hoz magával.

A kiegészítőt megvehetjük majd magában (csak a DLC-t vagy a mindenféle felszerelésekkel megpakolt Deluxe Editiont is), de egy, az alapjátékot tartalmazó csomagot is piacra dob a Capcom. Az előrendelés holnaptól válik lehetségessé. A streamből az is kiderült, hogy a Sunbreakre való felkészülés keretében a fejlesztők ingyenes felszerelésekkel látják el az alapjáték felhasználóit, akik március 25-ig új küldetésekre indulhatnak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...