Új kampánnyal gazdagodik a Solasta

  • Írta: gorien
  • 2022. március 15.
  • Letöltés
Link másolása
A Solasta: Crown of the Magisterben a megjelenés óta kizárólag egy hivatalos kampányt találhattunk meg. A fejlesztők úgy döntöttek, ideje bővíteni a lehetőségeket: újabb húszórányi izgalommal hamarosan érkezik a Lost Valley.

A Tactical Adventures tavaly megmutatta a Solastával, hogy mire képes, ha a saját szájíze szerint használja a Dungeons & Dragons kereteit. A megjelenés óta bővítgették a játékot, de elérkezett az ideje, hogy növeljék a hivatalosan elérhető kampányok számát: április 14-től már nem csak a Crown of the Magister eseményeit játszhatjuk végig.

Az új kampány, a Lost Valley az eredetivel párhuzamosan játszódik, ám új vidékeken, új ellenfelekkel: ismét egy csapat kalandort irányíthatunk (akár első szinttől kezdve is), akiket Masgarth elveszett ügynöke után küldenek, de olyan erőket fedeznek fel, amelyek a Solastát majdnem elpusztító Hasadék megnyílása előttről származnak. A DLC nagyjából húszórányi játékot ígér, és 13 dollárért szerezhetjük majd be.

A kiegészítővel együtt egy ingyenes frissítés is érkezik, amely a régóta várt multiplayert adja hozzá a játékhoz. Ezt a módot a hétvégén, március 17-21. között egy nyílt béta keretében ki is próbálhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...