A Dino Crisis producere is dolgozik az Exoprimalon

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 17.
  • Hír
Link másolása
Múlt héten mutatkozott be a Capcom vadonatúj játéka, az Exoprimal, ami egy jövőben játszódó dinoszauruszinvázió történetét meséli majd el. Most kiderült, hogy a játékon a Dino Crisis-sorozat egykori producere is dolgozik.

A múlt heti State of Playen mutatkozott be a Capcom következő játéka, az Exoprimal, ami egy 2040 környékén játszódó dinoszauruszinvázió közepébe hajítja majd a játékost. Mi az Aibius Corporation egyik jól képzett ügynökét alakítjuk, és exoruhákba bújva vesszük fel a harcot a dinóhordákkal szemben, ahol nem csak a csapattagok képességei, de a csapatmunka is fontos alkotóeleme lesz a sikernek. 

A napokban kiderült, hogy a játékon a Dino Crisis-sorozat producere, Hiroyuki Kobayashi is dolgozik. Ezt ő maga erősítette meg a Twitteren. Ugyan hivatalosan információ még nem érkezett, de a rajongók fantáziája azonnal beindult, így egyes feltételezések szerint ez akár azt is jelentheti majd, hogy az Exoprimal a közkedvelt Dino Crisis-sorozat univerzumában játszódik.

A Capcom új játéka egyébként valamikor 2023-ban jelenik majd meg.

7.
7.
dcba
#5: Nincs kizarva, csak nekem az FPS a kenyerem, annal jobban semmit nem szeretek es egy jo horror-os FPS jatek Dinokkal darkos hangulattal, gore-ral egyszeruen a mennyorszag lenne.

En kinezem a Capcombol, hogy ha akarna meg tudna csinalni ha nekiallna, amikor a Capcom epp nem penzlehuzos kedveben van, akkor nagyon durvakat tud alkotni, de egye-fene lehet TPS is ha nagyon muszaj :)
6.
6.
Ps fanboy
Amennyi köze van a két játéknak egymáshoz, akár Bruce Springsteen is dolgozhatna rajta.
5.
5.
Nothing
#4: Nem vagyok biztos, hogy jól működne a first person nézőpont egy DC-ben (Turok módra). Szerintem a Resi 2-3 remake stílusában jobban adná magát, elvégre ugyanabból az alomból valók eredetileg is. :)
4.
4.
dcba
Gondolom ujabb online horda lovoldozos live service agyatlan rohanas elore es lojjuk a mindent a lootert meg a skinekert.

Egy Resi 7 szeru dino crisis-ert nem is tudom mit nem tennek meg, igazi jo horror dinos jatek nagyon kene mar filmben es jatekban is, de valamiert nagyon nem akarjak ezeket a verszomjas allatokat horror figurakent bemutatni. Mar a Jurassic World is kicsit nevetseges volt ahogy a cuki raptor megvedte az embereket, majd ossze is kacsintott a T-rex-szel, de a Jurassic filmek attol meg a szivem csucskei barmilyenek is, de egy jo kis Aliens szeru horror mar jo lenne veluk filmben es egy jo kis Resi 7 szeru tulelos FPS horror jatekban, de ilyen nem valoszinu hogy lesz.
3.
3.
Nothing
#1: Vagy csak kellően érdeklődőnek és/vagy tájékozottnak. :) Régen volt már 1999, de annyira azért nem, hogy csak az "öregek" emlékezzenek rá.
2.
2.
Zuzmo
A State of Play-t nézve azt hittem, hogy konkrétan Dino Crisis valami lesz a címe.
1.
1.
Zelgadis187
Jó öregnek kell lenni hogy az ember tudja mi az a Dino Crisis.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...