Elhagyja a Tom Clancy's brandet az XDefiant

  • Írta: szlav
  • 2022. március 17.
  • Hír
Link másolása
Tavaly nyáron mutatkozott be a Tom Clancy's XDefiant, a játékosok egy része azonban nem nézte jó szemmel, hogy az elhunyt háborús regényíró nevét a valóságtól elrugaszkodott játékon látják. A Ubisoft hallgatott a közönségre.

Úgy tűnik, a Ubisoft is úgy érzi, hogy nem feltétlenül muszáj szegény megboldogult Tom Clancy nevét rápecsételni minden olyan játékra, ahol elsülnek a gépfegyverek. A tavaly nyáron bemutatott XDefiant címe előtt különösen furcsán festett a Tom Clancy's logó, hiszen amellett, hogy a játéknak jóformán semmi köze a lassan tíz éve elhunyt regényíróhoz, Clancy regényeinek stílusát sem tükrözte az előzeteseken látott produktum.

Az XDefiant ugyanis egy olyan online lövölde lesz, amely feltehetően minimális történettel érkezik, kizárólag az őrülten pörgős meccsekre fókuszálva. A játék frakcióinak három Ubisoft-franchise, a The Division, a Splinter Cell és a Ghost Recon adott ihletet, és habár mindhárom szériát Clancy munkássága inspirálta, nyilvánvaló, hogy a könnyed hangulatú XDefiant legfeljebb csak nyomokban tartalmazna bármit, amely az íróhoz köthető.

Érthető volt tehát a rajongók álláspontja, és az is, hogy a Ubisoft végül beadta a derekát: lesatírozták a Tom Clancy's előtagot a játék borítójáról, így arra mostantól szimplán XDefiant néven érdemes hivatkoznunk. A játék egyébként várhatóan PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Google Stadiára és Amazon Lunára is megérkezik, dátumot egyelőre azonban nem kaptunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...