XDefiant PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

A Ubisoft válasza a Call of Duty: Warzone-ra.

Tovább csúszik a free-to-play XDefiant

Konzoltanúsitási problémák miatt mégsem jelenik meg a korábban tervezett időpontban a Ubisoft ingyenes lövöldéje. Mark Rubin szerint hamarosan újra benyújtják a kérelmet, és akkor már reménykedhetünk a premierben.

SGF 2023: Hamarosan nyílt bétába lép az XDefiant

A prezentáció harmadik címeként rögtön a Ubisoft free-to-play lövöldéje kapta a reflektorfényt, és egy streamerekkel teli friss gameplay-montázs után kiderült, hogy hamarosan mindenki belevághat az akcióba.

A Ubisoft hozzáadta az XDefiant videójátékot a 2023-24-es kínálatához

A Ubisoft felvette a 2023-24-es pénzügyi évre vonatkozó szoftverkiadási ütemtervébe az XDefiant free-to-play lövöldét.

Egymillióan vetették rá magukat az XDefiant bétájára

Hiába sújtották szerveroldali gondok az XDefiant zárt bétatesztjét, az érdeklődők nagy vehemenciával vetették rá magukat a korai próbalehetőségre. A free-to-play lövölde több mint egymillió játékost vonzott.

Kitolhatják az XDefiant zárt bétájának végét

A Ubisoft nem teheti ki a vitrinbe, amit az XDefiant zárt bétatesztjével művelt: gyakorlatilag borzalmas teljesítményt nyújtottak a szerverek, éppen ezért a próba nagy eséllyel mégsem ér véget holnap.

Indul az XDefiant bétája, rengeteg új látnivalót kaptunk

A Ubisoft akciójátékainak legnevesebb frakcióit vegyítő lövölde újabb bétakört tart. Ennek alkalmából egy csokor áttekintő előzetest is kaptunk a játékhoz.

A Ubisoft is lemondta az E3-as fellépését

Mégsem vesz részt a Ubisoft az E3 rendezvényén. Ehelyett a franciák egy saját, élő Ubisoft Forward műsorral jelentkeznek, közvetlenül az E3 showja előtt. Ezzel az E3 elveszítette az összes igazán nagy fellépőjét.

Crossplay tesztet tart a hétvégén az XDefiant

A Ubisoft free-to-play FPS játékát azok a PC, Xbox Series S/X és a Playstation 5 tulajok próbálhatják ki egymás ellen, akik előzőleg regisztráltak a kiadó Insider-programjába.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Elhagyja a Tom Clancy's brandet az XDefiant

Tavaly nyáron mutatkozott be a Tom Clancy's XDefiant, a játékosok egy része azonban nem nézte jó szemmel, hogy az elhunyt háborús regényíró nevét a valóságtól elrugaszkodott játékon látják. A Ubisoft hallgatott a közönségre.