Overwatch 2 - megvan a béta pontos dátuma

  • Írta: szlav
  • 2022. március 19.
  • Korai verzió
Link másolása
Sokáig honolt a csent az Overwatch 2 felett, a múlt héten azonban a Blizzard bejelentette, hogy hamarosan elindul az online lövölde első zárt próbaköre. Most azt is megtudtuk, hogy pontosan mikor veszi kezdetét a béta.

Lassan, de biztosan felpezseg az élet az Overwatch 2 körül, hiszen a Blizzard április 26-án indítja a hero shooter első nagy próbakörét. A zártkörű PC-s béta (amire továbbra is jelentkezhettek) legfontosabb információit már a múlt héten ismertette a stúdió, így többek közt megtudhattuk azt is, hogy a tesztidőszak alatt négy pálya (Circuit Royal, Midtown, New Queen Street, Colosseo) lesz elérhető, melyek közül kettőn az új Push játékmódot pörgethetik a résztvevők.

A bétában játszható lesz a fent látható következő hős, Sojourn, de ekkor próbálhatjuk ki először az alaposan átalakuló régebbi hősöket is. Bastion, Doomfist, Orisa és Sombra is megkapja a saját reworkjét, közülük azonban talán Doomfist lesz a legérdekesebb, a fejlesztők ugyanis megerősítették, hogy az eddig támadó karakterként funkcionáló hős a jövőben a tankok sorát erősíti majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...