Nincs veszélyben a Babylon's Fall fejlesztése

  • Írta: gorien
  • 2022. március 20.
  • Hír
Link másolása
Erről szeretnék biztosítani a fejlesztők a Babylon's Fall játékosait. A játék ugyan nem a Square Enix és a PlatinumGames elvárásai szerint vett rajtot, de a támogatással nem hagynak fel: már a harmadik szezon újdonságain dolgoznak.

A Babylon's Fall megjelenését igazán nem lehetne zajosnak nevezni - nemcsak a kritikusok tetszését nem nyerte el különösebben, de a játékostársadalom sem szánta rá magát nagy számban, hogy kipróbálja. A PlatinumGames a napokban kérdőívekkel kezdte felmérni a meglévő játékosok véleményét, annak reményében, hogy megtalálja, miként lehetne vonzóbbá tenni a játékot.

És habár ez most rosszul fest, a stúdió szeretne megnyugtatni mindenkit, hogy a Babylon's Fall fejlesztése nincs veszélyben. Mint írják, változatlanul sínen van a játék megjelenés utáni támogatása, sőt a második szezon tartalmaival már el is készültek, és a harmadik szezonon dolgoznak jelenleg. Hamarosan egyébként a Nier: Automatával tervezett kollaboráció is kezdetét veszi, március 23-tól pedig a steamesek is esélyt kapnak a demó kipróbálására.

1.
1.
mephi
Nagyon meg lennék lepve, ha ez a játék életben maradna hosszú távon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...