Lebuktak az Apex Legends várható újdonságai

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
Egy hatalmas szivárgásnak köszönhetően idő előtt lelepleződtek az Apex Legends várható újdonságai. A Redditre felkerült anyagok szerint kilenc új hős, fegyverek, képességek és helyszínek várhatóak majd a jövőben.

Az AppexUncover subredditen váratlanul rengeteg részlet jelent meg az Apex Legends jövőbeli, várható újdonságairól. A masszív szivárgásnak köszönhetően kiderült, hogy a Respawn Entertainment vadonatúj fegyverekkel, pályákkal és karakterekkel készül.

A várható új hősök a következők lehetnek: Conduct, Scryer, Caliber, Jester, Phantom, Vantage, Uplink, Newcastle és Catalyst. Az egyes játszható karakterek képességei is lebuktak. A rajongók találgatásai szerint Newcastle lesz a következő hős, aki főleg a védekezésben lesz majd segítségünkre. Emellett két új arénatérkép is lebukott, amelyek egyike már közel áll a véglegesítéshez, míg a másik még nagyon kezdetleges állapotban van. Elvileg kapunk egy harmadik helyszínt is, amit Divided Moon néven emlegetnek. Jönnek új heirloomok, emote-ok és sok más egyéb is.

A Respawn Entertainment egyelőre nem kommentálta a szivárgást, így az anyagok valóságtartalmát sem erősítették meg, de csodálkoznánk, ha nem lennének valósak a videók, írásos dokumentumok és képek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...