Batman és Joker együtt nyomoznak

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. elérhetővé tette a Batman egyik törölt jelenetét, amit csak akkor nézzetek meg, ha már láttátok a filmet, ugyanis annak minden pillanata erősen spoilerveszélyes.

Ha még nem láttad a Robert Pattinson főszereplésével készült új Batman-filmet, akkor nem biztos, hogy érdemes megnézned a Warner Bros. által elérhetővé tett törölt jelenetet, az ugyanis több ponton is erősen spoileres. Sokat már nem kell egyébként várnunk a Matt Reeves-féle Batman otthoni megtekintésére, hiszen hamarosan lejár a mozis bemutató óta eltelt 45 nap, ami után automatikusan felkerül majd a Rébusszal vívott macska-egér játék az HBO Max kínálatába.

Aki viszont látta a filmet a moziban, vagy abszolút nem érdeklik a spoilerek, annak érdemes lehet meglesni a következő, nagyjából ötperces, kivágott jelenetet, ugyanis világossá teszi, hogyan volt lehetséges, hogy a film végén az Arkhamban hűsölő Joker teljesen tisztában volt azzal, mit is művelt odakint Rébusz. Onnan voltak meg az információi, hogy Batman egy ponton úgy döntött, meglátogatja Jokert, és legnagyobb ellenfelétől kér tanácsot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...