Bemutatkozik a Darkness Within

  • Írta: Daks
  • 2007. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Lighthouse Interactive tegnap este bejelentette legújabb kalandjátékát. A Darkness Within-t a mindössze három fős Zoetrope fejlesztőcsapat készíti.
A Lighthouse Interactive tegnap este bejelentette legújabb kalandjátékát. A Darkness Within-t a mindössze három fős Zoetrope fejlesztőcsapat készíti.



A Darkness Within egy kizárólag PC-re készülő nyomozós kalandjáték lesz, melyben Howard E. Loreid bőrébe bújva egy sötét és zavaros gyilkossági ügyet kell megoldanunk. Clark Field-et kegyetlenül megölték, a helyzetet pedig színesíti, hogy a prof az okkultizmus szakértője volt, így nem kevés embernek állhatott érdekében elhallgattatni őt.



A gyanúsítottak listáját Loath Nolder vezeti, a mi feladatunk rábizonyítani a gyilkosságot. A nagyítóval szaladgálás alatt azonban megmagyarázhatatlan események történnek főhősünk környezetében, igazi rémálommá változtatva az egyszerűnek induló ügyet.



A játék három nehézségi szinten tolható majd végig, lesz benne egy halom fejtörő, és megannyi tárgy, melyeket gyűjtögetni és párosítani kell majd - akárcsak a hasonló stílusú klasszikus játékokban. A bejelentés mellé egy rakat kép is érkezett, melyek egy részét itt, másik felét pedig a galériánkban találjátok.

 

Ugrás a galériához

2.
2.
Daks
valami kis török csapat... nem nagy nevűek - talán most azok lesznek :D
1.
1.
Mililiter6527
a fejlesztőcsapatról még nemigen hallottam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...