Idén érkezik a Silent Hill ötödik része?

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 30.
  • Pletyka
Link másolása
Az amerikai EGM magazin legfrissebb számában olvastuk, hogy a készülőfélben lévő Silent Hill 5 már az idei év végén boltokba kerülhet.
Az amerikai EGM magazin legfrissebb számában olvastuk, hogy a készülőfélben lévő Silent Hill 5 már az idei év végén boltokba kerülhet.



A cikk szerint az ötödik rész kizárólag PS3-ra és X360-ra készül, s valamikor az év végén jelenik majd meg - a hírek szerint először Amerikában, aztán Japánban. A készítők szerint mind történetében, mind pedig stílusában és hangulatában a második Silent Hill-re fog emlékeztetni a játék. A pletykát egyelőre nem erősítette meg a Konami, mindenesetre azt tudni kell, hogy a játék készülte már hivatalos tény: abban tehát felesleges kételkedni.
6.
6.
szutsroland
uhh! ha nem jelenik meg pc-re én akkor biztos veszek egy konzolt! ki nem hagynám ezt a gamét! már csak a silent hil kedvéért is megérné venni egy ps-t (igaz, így is kicsit nagyok lesznek a kiadások az új pc-m miatt)
5.
5.
Ca$h
Király! Nagyon várjuk!
4.
4.
user1
Na jó ez csak vicc volt.... De tényleg nem szeretnék lemaradni erről, és egyetlen játék kedvéért nem engedhetek meg magamnak 100 000 ft -os kiadásokat, így egy box vásárlásának lehetősége nálam szinte teljesen kizárt.
3.
3.
user1
Számomra nagy csalódás volna ha nem kaphatnám meg pc -re, több rész is eredetiben pihen a polcomon, és elég komoly sikereket ért el a konami a pc -sek körében is ahhoz, hogy megjutalmazzon minket a játék ötödik részével. Ha nem teszi, akkor silent hill 5 xbox verziókat fogok zsákszámra másolni olyan olcsón, hogy senki ne vegye meg a boltba..:)
2.
2.
zarándok
remélem, pc-s verziót is kapunk. elvégre eddig az 1. kivételével mindegyikből készült
1.
1.
MR. SOPRANO
Ennek nagyon örülök.Imádom a silent hill sorozatot.De a kedvencem az 1. és a 2. része.Nagyon komolyak voltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...