Utolsó előzetesen a Top Gun: Maverick

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Számtalan halasztás után úgy tűnik, most májusban végre berepül a Top Gun folytatása, a Top Gun: Maverick, amiben Tom Cruise továbbra sem ismer majd lehetetlent.

Eredetileg 2018-ban kellett volna bemutatkoznia a Top Gun: Mavericknek, de akkor 2019 júliusára tolták át a premiert, majd a koronavírus gondoskodott arról, hogy 2020-ban, majd 2021-ben se láthassuk Maverick elképesztő manővereit. Persze maga Tom Cruise is gátat szabott annak, hogy végre a nézők is megcsodálhassák a fantasztikus dogfightokat, ugyanis foggal-körömmel harcolt azért, hogy a Paramount ne merje saját streamingplatformjára száműzni a minden elemében gyöngyvászonra született filmet.

A várakozásnak hamarosan vége, mert május 26-ára Maverick és újdonsült Top Gun növendékei megkapták a berepülési engedélyt, így ha most már nem jön közbe semmi, akkor megtudhatjuk, mi is történt Pete Michellel az elmúlt 30 évben, illetve milyen pilóta is lett Bradley Bradshaw hadnagyból (Miles Teller), azaz Maverick egykori barátjának, Goose-nak a fiából.

A filmet Joseph Kosinski rendezte, a forgatókönyvön Ehren Kruger, Eric Warren Singer és Christopher McQuarrie dolgozott. A főbb szerepekben pedig olyan színészek bukkannak fel Cruise oldalán, mint a már említett Miles Teller, valamint Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Ed Harris és bizony Iceman, azaz Val Kilmer is visszatér.

Fent az utolsó trailer láthatjátok magyar, illetve angol nyelven.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...