Winter Ember - gyilkos az árnyak közt

  • Írta: szlav
  • 2022. március 29.
  • Videó
Link másolása
A hosszú csend után végre ismét hallatott magáról a Winter Ember. A Thief szellemi örököseként emlegetett lopakodós játék egy új előzetest kapott, ráadásul megtudhattuk azt is, hogy igen közel a megjelenés.

2019 októberében mutatkozott be a Winter Ember, a Sky Machine Studios csapata azóta pedig Arthur Artorias stílusához hűen, feltűnéskeltés nélkül fejlesztette a programot. A jó hír az, hogy a játék mára gyakorlatilag elkészült, április 19-én PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhetővé válik az alkotás. Mindezt a legújabb előzetesből tudhattuk meg:

A Winter Ember Arthur Artorias történetét követi. A főhősünk családját hideg vérrel lemészárolták Anargal kegyetlen bűnözői, Arthur azonban nyolc év után visszatér a városba, hogy megbosszulja a múltat. Ebben a sötét, viktoriánus városban az árnyékok lesznek a leghűbb szövetségeseink, de a több mint harmincféle craftolható nyílvesszőnek és a szerteágazó képességfának köszönhetően mindig többféle utat találhatunk a célunk eléréséhez.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...