Családi csomagot is kaphat az Xbox Game Pass?

  • Írta: gorien
  • 2022. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
A Windows Central belsős értesülésekre hivatkozva állítja, a Microsoft nagy bejelentésre készül az Xbox Game Passt illetően. Bevezetnének egy családi csomagot, amelyen keresztül akár öten is használhatnák ugyanazt a könyvtárat.

A Sony nemrég jelentette be, hogy miként újítja meg a PlayStation Plust, amely több jelenlegi szolgáltatást is egyesít, ám ha a Windows Central értesülései helyesek, akkor a Microsoft is készül valamivel. Történetesen azzal, hogy az Office 365 családi csomagjához hasonló konstrukciót kínál az Xbox Game Passhez is.

Ebben a kivitelben egyetlen előfizetéssel akár öt, egyazon országban lakó felhasználó is osztozhatna egy Game Pass-könyvtáron. A Windows Central azt nem tudta megmondani, hogy ez külön vonatkozna-e az xboxos és PC-s előfizetésekre, vagy egyetlen platformfüggetlen csomag volna, és az árát sem sejtik – de az biztos, hogy olcsóbb lenne, mint öt egyéni előfizetés.

A Microsoft állítólag egy ideje dolgozik már a családi csomag bevezetésén, ám több jogi és pénzügyi akadályt is el kellett hárítaniuk. Azt nem tudjuk, mikor érkezhet a hivatalos bejelentés, de a Windows Central forrásai szerint a közeljövőben számíthatunk rá.

62.
62.
crytek
"Egy új kiszivárgás szerint, amit többen is megerősítettek, hamarosan 8 új játékkal bővül az Xbox Game Pass, köztük a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain játékokkal."

Hoho na ha igaz 1 cod már idén is lesz :)
61.
61.
Ooorky
#60: Tőled ez erős XD
60.
60.
crytek
#59: "Megöltök ezzel az "ingyen" szöveggel.. havonta fizetsz érte, nincs ingyen... :) "

Akit érdekel annak havi 600ft az majdnem ingyen van..szóval ezért ingyenezünk...
59.
59.
nemfontos
#53: "Ettől függetlenül köszönöm, nekem is kell ingyen az évente kijövő Forma1, Fifa, NHL stb. Playstationra is évente meg kellett hogy vegyem... Ezt mondom hogy mindez nem adatik meg Ps5-ön... Ott mindenért fizetni kell...."..

Megöltök ezzel az "ingyen" szöveggel.. havonta fizetsz érte, nincs ingyen... :) De ezt most hagyjuk. És most már ps5 -ön is megtehetitek ha akarjátok.

Igazad van egyébként abban hogy nagyon sok játékost csak a fifa érdekel, vagy a cod... Ez van. Majd lemeccseli a sony hogy az ő előfizetésébe is benne legyenek ezek.
Ami engem illet, én nem leszek sokáig játékos már... évről évre egyre kevesebb olyan játék van ami érdekel. Most az elden ring az nagyon betalált, de nem túl gyakori eset ez. A mostani generációban a sony ad nekem pár jó játékot, ezért is van ilyen gépem... de 5 - 6 év múlva... ha tényleg minden átmegy service -be, és ócska cod -okat lehet majd csak kapni, akkor nekem ennyi volt... akkor marad majd egy pc egy emulátor, és a régi programok amik esetleg kimaradtak...
58.
58.
Animejetix
#56: A csúcs AAA játékokkal mások se eröltetik magukat... Remaszti korszakot élünk manapság meg a multiplaformokét. Ez megvan fejelve jóféle crossplay-vel... És lehet nem játszik be a gp, de az emberek nagyrészénél igenis! Hisz azok vannak fent amikért amúgy is fizetne évente. Ennyi... Akiknek meg van feles lóvéjuk, hogy mindent meg kelljen venni, plusz nem zavarja őket egy batár dög, a világtörténelem legnagyobb konzolja, ergonómiailag is a leggyalázatosabbika, hozzájutni is macerásabb, meg hát kell egy ízlés hozzá, nem egy bizalomgerjesztő valami, pedig az összes eddigi ps-t imádtam kinézetre! A cég kommunikációja is pont olyan béna amilyené volt a microsoftnak a One idejében. Láthatóan hátradőltek és az attól a néhány játéktól várnak el minden sikert. Majd talán ez a Sony összeszedi magát mire kijönnek a Proval, na akkor jön el náluk majd a nextgen. Én örülnék a legjobban! Addig marad a series X mert most minden téren jobb és olcsóbb meg kényelmesebb és kultúráltabb, komolyabb gamer érzést nyújt.
57.
57.
crytek
#55: "Amiket kivesznek majd mire sorra kerülnének... akkor meg minek"
A már eleve felhalmozott játékokról beszélek. A PC-t például ezért nem fogom végleg elhagyni mert évek alatt 1500+ játékom lett meg ingyen. Soha a büdös életbe nem fogok tudni mindennel játszani ugyanis ahhoz túl sok jó game van és mocskos kevés időm. Szóval emaitt a büdös életbe nem is fogok pénzt kiadni játékért ,mert minek ha 900 életre elegendő játszani valom van?

"Nem az a spórolás ha az ms listájára befizetek és kényszerítem magam hogy azzal játszak ami ott van"

Nincs kényszerítve senki.. Én is csak olyat tolok benne ami érdekel és a 447 játékból kegyetlen sok van. És mivel jelenleg nincs a pc-mben játszásra alkalmas VGA olyat is tolok ami pc-n már megvan vagy elkezdtem és a vga hiány miatt abbahagytam.

"Ha meg megveszem a játékot ami kell, akkor nem tudom miképp lehetne olcsóbb az xbox." Úgy hogy türelmesen vár az ember és game passba belekúrják :)

Vagy nálad valaki áll fegyverrel hogy na most aztán 0 day azonnal toljad de végig ám teljes áron meg különben bajok lesznek?
56.
56.
nemfontos
#52: A lost judgment -ben nagyon reménykedem, mert imádtam az elsőt... simán lehetne belőle egy fantasztikus film. Majdnem minden mellékfeladatot is kivégeztem, mert nagyon jók voltak... Nemsokára bele is kezdek majd.

Egyébként az ms sem öl "végtelen összeget" semmibe, csak ha idővel az meg is térül... nem véletlenül nem jönnek azok a csúcs AAA játékok csak a marketingesek szájából. Most vásárlásra költöttek, nem fejlesztésre.
55.
55.
nemfontos
#51: Ha MINDEN játék benne lesz a gamepass -ban ami nekem kell, és SOHA nem veszik onnan ki, valamint MINDEN kiegészítővel megkent teljes változatokról beszélünk, akkor megéri majd nekem is, mert a sok szemét mellett ott lesznek amikkel szeretnék játszani.
De épp ahogy írod, a dráguló világban nem engedem meg magamnak azt, hogy egy kihasználatlan szolgáltatásért fizessek.
Ha meg megveszem a játékot ami kell, akkor nem tudom miképp lehetne olcsóbb az xbox. Megnézem a store -t, meg megnézem a másik store -t, és nem látom azt az egetverő különbséget. Egy két játék van ami olcsóbb itt, egy kettő ami olcsóbb ott, viszont sony -nál sokkal több a sale, és sokkal nagyobb a mértéke is.

De a te esetedet értem. Előfizetsz erre, és nyomkodod ami benne van, és elmagyarázod magadnak hogy ami nincs az nem is kell. Én meg ott ülnék, végig pörgetném a listát, és azon keseregnék hogy nincs ott amivel én akarok játszani...
Ezért mondom hogy mások vagyunk.

Azért megkérlek hogy szólj majd, amikor a ghost of t. dc, a demon souls remake, és a lost judgment minden jóval megkent változata benne lesz a gp -ben... Akkor egy hónapot majd előfizetek rá...
De az is jó, ha akkor szólsz amikor az ms beletesz valami igazán nagy címet, mert akkor is előfizetek majd. Egy hónapra biztosan... ha esetleg nem lenne a felhőben a program, akkor pedig veszem alá az x -et hogy fusson..

"érdekel a gaming akkor százasával ezresével állnak a fiókokon a várakozó játékok "
Amiket kivesznek majd mire sorra kerülnének... akkor meg minek. Nekem egyébként messze nincs ilyen listám, halálomig nem tudnék vele játszani úgysem... Ha meg nem játszom vele úgysem, akkor megint nem értem miért kellene havi szinten pénzt adnom értük.
Nem az a spórolás ha az ms listájára befizetek és kényszerítem magam hogy azzal játszak ami ott van, mert ilyet nem tennék... az nem szórakozás. Az a spórolás ha nem adok azért pénzt, ami nem kell.. pláne nem havi szinten.
54.
54.
crytek
#53: Engem csak a cod érdekel ezek közül amit felsoroltál. Azok meg 2023-tól ott lesznek a game passban szóval felhőtlen öröm van.
A game passban pedig rohadt sok game van amivel el lehet ütni az időt mire végez az ember párral már toltak is bele másokat.Szóval mindig lesz mit játszani 5-10-20-30 ezrek/ játék költése nélkül is..
53.
53.
Animejetix
#51: És ha azt veszed alapul, ami számunkra a leggázabb, az az hogy a gamer társadalom túlnyomó része kikből is áll? Fifázgató, fortniteozó, minecraftozó, CoDdozó vérpistából... USA-ban pedig NFL, NHL detto fortnite, minecraft, cod és társai... Meg a sablonos szarokkal tolók. Na ugye mindezt is megadja már a Gamepass, lassan ott tartunk hogy az egyetlen fizetőset a CoDot is... Mert.már az is az övé lett...
Szóval egy free to play model mellett egy előfizetés már már a legjobb opció, a többség úgy is ezzel tolja. Soha az életükben nem kell megfizetni egyetlen teljes játékot se.
Persze mi hardcore gamerek többre vágyunk, meg mi kitesszük a gamerek maradék 40%-át, de az már legyen a mi bajunk. Ettől függetlenül köszönöm, nekem is kell ingyen az évente kijövő Forma1, Fifa, NHL stb. Playstationra is évente meg kellett hogy vegyem... Ezt mondom hogy mindez nem adatik meg Ps5-ön... Ott mindenért fizetni kell....
52.
52.
Animejetix
#50: Lost judgment hahhh... Na az egy külön életérzés! Most hogy mondod lehet elő kéne kapnom mert jómagam ingyé jutottam hozzá premier előtt pár nappal. Az előző részét viszont többre tartják, azt toltam egy darabig ps4-en, mert ps nowon fent van, de nagyon megcsömörlöttem tőle... Félek az újtól is az lenne...
Visszatérve a gp témára, ízlések és pofonok, mindenkinek nem lehet kedvezni. Akinek nem tetszik az megveszi azt a játékot ami bejön neki. Így tesznek a ps5 játékosok is. A gp egy extra egy bizonyos rétegnek. Kikerülhetetlen tényezővé vált napjainkra, nem véletlenül. Erre az MS végtelen összeget beleöl, a Sony fel se veheti a versenyt, max csak akkor ha képes lenne komoly exklúzív hadat felmutatni, illetve beválalható gépet gyártanának, majd talán a Ps5 Pro mindent megváltoztat. Ez a mostani image borzasztó gáz... XD
51.
51.
crytek
#50: De ahogy ő is írtam sokkal olcsóbb már a box. És a mai egyre dráguló világban nagyon de nagyon nem mindegy hogy egy évben kiadsz mondjuk 10 játékért 200 ezret vagy csak 100 ezret ps-en mikor ha vár az ember akkor ezt game passon belül majd letolja akár csak 3 hónapot mondok 1800ft-ért...
Nem csak magamból kiindulva a várakozás semmibe nem kerül. És ha valakit kicsit is érdekel a gaming akkor százasával ezresével állnak a fiókokon a várakozó játékok szóval nem nagy érvágás várni valamira hónapokat éveket hogy esetleg game passbe legyen és nem 5-10-20-30K-t kelljen kiadni érte..
50.
50.
nemfontos
#47: Én nem tudom mi lehet elfogadhatatlan a ps5 -ben. Jól kitalált újdonságok, nagyszerű hűtés, - lentebb részletezett - jó ajánlatok. Minden nagyszerűen fut rajta. Most még azt is megcsinálták, hogy előfizetéses rendszer IS legyen mögötte.

A linux -os kikacsintás is fura nekem. Én *nix -el dolgozom, és használom személyes eszközeimen is. A modern kori informatika csodája hogy bármit meg lehet valósítani ezekkel a rendszerekkel... DE furcsának találom hogy neked ez valamiféle lázadást szimbolizál, amit nem tudok megérteni, de ez mindegy. Én le**rom a microsoft -ot, meg a sony -t is. Nem érdekel egyik cég sem. Akár holnap csődbe is mehet akármelyik. :) Ha részvényes lennék akkor érdekelne, de nem vagyok az. Te viszont nagyon vallási kérdést csinálsz ebből a témából (is).

Az hogy a GP mindenkinek meg tudná adni amit akar... ezt én erős túlzásnak érzem. Van egy réteg akinek igen, - és ahogy látom te is ide tartozol - de azt állítani hogy mindenkink, az semmiképpen nem igaz.

Pl nekem a következő játékom a lost judgment. Ez pl nincs benne. Vagy két hónapig ezzel fogok játszani. Esetleg néha még egy kicsit barangolok elden ring -el, meg előtte befejezem a got dc -t. Még ha benne is lenne, - mert lehet hogy idővel ott lesz - akkor is kellenének a plusz tartalmak. Az xbox -os plusz tartalom árában vettem kb a komplett játékot ps5 -re, amiben minden benne van. Ezt már nem fogja nekem "kirotálni" senki, mert megvettem. (ha meg a gp -ben lévő alapjáték mellé fizettem volna ki ugyanezt, és kinyomják a gp -ből, akkor meg kellene vennem. Az össz ár jóval magasabb lenne így) A következő két hónapban tehát ott lenne pár 100 érdektelen játék amiért fizettem havi díjat, és nem játszom vele... nem látom miért volna ez nekem hasznos, vagy kifizetődő.
Nekem az a hasznos, hogy ha majd azt a játékot leárazzák ami következőre kelleni fog, de még nem vettem meg. Konkrétan ez a demon souls remake. Ez talán az egyetlen játék a sorozatban ami nekem kimaradt, és a ps5 -ös változata valami elképesztően néz ki, úgy hogy közben nem nyúltak a játék alapjaihoz. Ez sincs benne a gp -ben, és soha nem is lesz. A sony ps plus -ában is majd valamikor nagyon nagyon sokára (ps6 premier előtt, a "demon souls reremake előtt :)), az előfizetésben meg tudtommal induláskor biztosan nem...

Minden esetre részemről ennyi. Jó dolog hogy ezek a cégek nyomják ezt a fajta értékesítést is, mert mint látjuk vannak akik erre vevők. Ők most megkapják akár az ms -től, akár a sony -tól. De nagyon nagyon remélem, hogy ez nem érinti majd a sony esetében az eddig megszokott dolgokat, és értékesítési modellt. Nem nagyon szeretném hogy tukmálni kezdjék rám ezt a megoldást, ahogyan azt az ms teszi. Had mondhassam nekik azt, hogy "nem, köszönöm nekem ez nem kell". És legyen ennyi. Elbújik a funkció valami gomb mögé, és majd ha akarom, akkor ott lesz.

De persze minden változhat. Bármikor lehet váltani, kattintani párat a másik fél online vackában, és az élet megy tovább... Ezt sem értem soha itt a gk -n. Néha úgy beszéltek a konzolokról, mint ha valaki kötelezne rá, hogy az egyszer megvásárolt gép mellett ki kell tartani... Ez nem a feleséged, csak egy szórakoztatóelektronikai eszköz. Akkor dobod el, cseréled ki amikor csak akarod. :)
48.
48.
Animejetix
#47: * Kijavítom magam, a pénztárcám nem tisztult ki, hülyén fogalmaztam xD
akarom mondani megérezte a pénztárcám is... ugyanis 1 éve megvan már a gép és még nem kellett rá vennem egyetlen teljes játékot se...
47.
47.
Animejetix
#39: Értelek, a te szempontodból ez teljesen oké. De az én szempontomból, aki erősen Playstation orientált, annak az Xbox most ebben a genben jobb választás. Az ilyeneket mint én, meg még sok társamat a Sony szépen elveszített. Pedig a Ps4 a valaha gyártott legjobb konzol!
Amúgy bevallom van egy Switchem is, igen nintendós is vagyok, japán buzi létemre, addig a Microsoftot olyan szinten elkerültem eddig hogy még az asztali számítógépemen is több mint 10 éve linux van... Az M$ nálam mindig csak a "Ne ne ne neee"-t váltotta ki... Amikor azt láttam hogy az emberek nagyrésze Xboxra vált, utána hogy az összes ismerősöm is, megfontolóra kellett mindent vennem. A Ps5 ilyen formában elfogadhatatlanná vált, lépnem kellett nekem is. Hirtelen felindulásból megvettem az SX-et és kellemesen csalódtam! Foghúzás volt az egész hogy Xboxot vegyek de aztán szépen kitisztult a kép, azóta meg a pénztárcám is. A GP igenis a legtöbb embernek meg tudja azt adni amiért megéri rá beruházni és olcsóbban kijöjjön mint a Ps5 esetében. Ez az 1-2 újkori PS exklúzív már nem ér annyit... Nincs már sehol se az a Playstation ami felmosott mindent a bődületes kínálatával, ahogy tette azt a Ps1, 2, 3.
45.
45.
nemfontos
#42: Az s abszolút alkalmatlan mindenre. Próbáld ki és neglatod. Ha xbox akkor sx.
44.
44.
Ooorky
#42: Jó, de te egy korai nyugdíjas kriptomilliárdos fillérbaszó vagy.
Ilyen vásárlót egyetlen cég sem szeretne.
43.
43.
nemfontos
#41: Nézd meg az s - t hogy futtatja az elden ring et...
Persze cloud esetében ez nem gond. De ha azt akarom akkor nem is kell xbox, csak egy böngésző.
42.
42.
crytek
#40: "a nintendo mindig kitalál valamit, amivel magához tudja szólítani a játékosokat" Én játékos vagyok engem nem is szólított magához az androidos táblagépük ..Számomra egy értelmes dolog van ott az a Zelda BtW. De egy game ugye nem ér 120 ezret.

Egy párhuzamos univerzumban amúgy kurvajó lehet. Ott van felhőben a Zelda is és psn-en és xboxon meg pc-n is lehet csapatni...
41.
41.
crytek
#39: "Fontos továbbá, hogy a microsoft csináljon normális leárazásokat" Csak itt többen írtuk hogy a ms jobb akciók szoktak lenni szóval vannak jó leárazások.

Felhő miatt hotrohadtmindegy milyen konzolt veszel. Ezért jött létre a Series S is aki a ps mellé akarja gyűrni a filléres game pass tételeket annak must buy a series s..

Nem mellesleg a Sony mióta ps 5 létezik rohadt sok ps 4 game árát már nem viszi le olyna akciósra mint amikor only ps4 volt csak.. Szarjanak is sünt emaitt.. Pedig kb 3 hetente volt 5$-os Order 1886 most meg 4xxx ft ért adják állandóan...Szarjanak sünt.
40.
40.
nemfontos
#35: Még egy apróság, hogy mostanában áll elő a helyzet, hogy szükségem lesz egy nintendo masinára, mert összegyűlt annyi játék ami már indokolttá teheti, hogy abból is vásároljak egyet... na az a gép valami egészen különleges. (miközben abban sincs igazad hogy az xsx és ps5 között ne volna elegendő különbség) a nintendo mindig kitalál valamit, amivel magához tudja szólítani a játékosokat. Én a wii -t is szerettem, bár sajátom abból nem volt, de számos programot végjátszottam másoknál. Kicsit sajnálom hogy annak az időszaknak vége. A switch viszont megint van annyira érdekes, hogy érdemes legyen foglalkozni vele... szerintem...
39.
39.
nemfontos
#35: Végre billentyűzet előtt.
Szóval én is sokat gondolkodtam hogy melyik gépet vegyem, amikor már nagyjából be lehetett szerezni mindegyiket. Igazából nem hajtott a tatár, a fő gépem egy ps4 pro volt, amin minden olyan játék megvolt, amivel én akkoriban játszottam. Amit írsz a két gépről az azért nem teljesen igaz. A microsoft nem azért készített két gépet mert „gondolt a csórókra”, hanem egyszerűen azért, hogy javítsa a kihozatalt, és megnézze van -e egyáltalán piaci igény olyan gépekre, amiknek egyetlen a felhasználási lehetőségei teljesen be vannak korlátozva az ms saját online platformjára. A series S -nek a számos hátránya van. Nem csak az hogy kizárólag digitális tartalmak érhetőek el rá, hanem az is hogy jelentősebb gyengébb az X -nél, ami elég komoly kompromisszumokat jelent, amit az ár nem igazán tükröz. Nagyon kevéssel többért már ps5 digital van, ami lényegében egy ps5 lemezmeghajtó nélkül, így a kettő közül egyértelműen az a jobb vétel.
Szóval ott tartunk, hogy ha xbox, akkor mindenképpen az csak a Series X.
Mivel számomra nem volt kérdés hogy a sony -tól is a lemezmeghajtós gépet venném, innentől az volt a kérdés, hogy ps5 vagy series X legyen a következő masina. Azt csináltam, hogy átnéztem mik azok a programok amik kellenek nekem, és mik azok amik ezek után fognak kelleni, illetve hogy mik azok, amik egészen biztosan érkeznek. Engem nem érdekelnek az ígérgetések, immunis vagyok a marketingre. Nekem mondhatnak bármit, az érdekel amit megkaphatok, és nem az, amit a marketingesek szerint 10 év múlva meg fogok kapni. Azokról beszélünk akkor, ha esetleg készen vannak.
Fontos volt továbbá, hogy mennyi, és milyen mértékű leárazások vannak, valamint az, hogy mikor mi kerül be, és mi kerül ki a gamepass -ból, mennyi idő után.
A microsoft -nál sokkal kevesebb leárazás volt ezen időszak alatt, és a mértékével sem voltam megelégedve. Végig azt éreztem, hogy ott mindig bele akarnak lökni a gamepass ultimate -be, és azon felül ha nekem kell valami, azt meg akarják velem vetetni teljes áron. A sony nál sokszor párhuzamosan futott két leárazás is, ahol elég komoly mértékben voltak levágva azok az árak, és nagyon sokszor a játékok teljes, minden elérhető bővítménnyel elérhető változatait is igen jó áron meg lehetett venni, és itt nagyon fontos megjegyezni hogy a gamepass -ba nem ezek a változatok szoktak bekerülni, hanem az alapjátékok, amik mellé megvehetem a bővítményeket. És akkor fizessem a pass -t, meg a többi cuccot. Azt semmiképp. A Gp -ben nem nagyon találtam olyan dolgokat amik nekem kifejezetten tetszettek volna. Az ms saját címei közül gyakorlatilag nincs ami érdekelne. A gears, halo, forza egyik sem az én világom, a yakuza sorozat jó de már megvan. Pár ezerért megvettem régen, így ezért nem fizetnék elő. A kínálat nagy részére nem nagyon érdekel. Értem én hogy létezik az az ígéret, hogy majd egyszer valamikor csodálatos AAA játékok lesznek benne a gp -ben, de akkor nem voltak benne… és most sem igazán vannak benne.
A sony -nál már akkor is nagyon csábított pár cím, valamint a ps plus -ban is jött néha értelmes játék.
Kiszámoltam mit mennyiért vettem, és mennyiért vehettem volna xbox -ra. Kiszámoltam nagyjából mennyit akarok költeni egy évben maximum, és miket várhatok még ps -re, és miket xbox -ra, és nálam az jött ki hogy nem érdemes xbox -ra átmennem, legfeljebb másodlagos gépnek venni egyet, és marad a ps vonal, tehát a ps5.
Azóta amik kellettek azok megvannak, minden időmet le is kötik.
Ezt a sony bővítést egyelőre nem tervezem használni, viszont nem zárom ki a lehetőséget hogy vegyek egy xbox -ot másodlagos gépnek, de ha megteszem, akkor sx lesz, mert csak annak van értelme. Futhat nálam párhuzamosan is a kettő, nincs azzal semmi gond. De ehhez mindenképpen kell, hogy az ms ne csak szavakban adjon jó minőségű játékokat, hanem legyen valami eredmény is, valami amivel játszani is lehet. Nem ígéret kell, hanem játék. Ha lesz, veszek gépet is alá. A sony -nak van, ezért vettem gépet alá.
Fontos továbbá, hogy a microsoft csináljon normális leárazásokat. Mert bár igaz hogy a vadonat új játékok némelyikét olcsóbban kínálja az ms, a közelmúltban pont belefutottam egy ilyen esetbe, viszont a leárazások sokkal gyakoribbak a sony -nál. És ha én veszek játékot ami tetszik, akkor a teljes játékot szeretném, amit a gp -ben nem adnak ide nekem. (és szerintem a sony sem ezeket fogja dobálni az új ps plus -ban)
Amit még érdemes megemlíteni, hogy a ps plus megújítása most kicsit felforgathatja a dolgokat, és a két cég megítélésén is sokat változtathat, legalábbis részemről.
Szebben is megfogalmazhattam volna, összeszedhettem volna, de most ennyi idő volt rá.
38.
38.
nemfontos
#35: De majd este leirom...
37.
37.
nemfontos
#35: Értem hogy szereted az xbox odat és kívánom hogy légy vele boldog de ebben a hozzászólásában írtál jó adag butasagot is. Kár hogy nincs billentyűzet a közelben higybirhassak egy rendes választ.
Minden esetre én sem vagyok a saját pénzem ellensége és ennek fényében döntöttem éppen ellenkezőleg mint te.
36.
36.
delphijos
#27: Én konkrétan azt mondtam, hogy ez nagy fegyvertény generáció váltak idején. Amikor viszont a BC jött ONE-ra, már 2 év eltelt. Akkor már igenis nem sok jelentősége van már. Én nem mondom hogy nem jó, de a számok is azt mondják hogy kevesen használták. ( valami 6-8 százalék próbálta ki egyáltalán ) Most, generáció váltáskor ( mindkettőnél ) természetesen ez jóval nagyobb szám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...