Filmes univerzumot kap a Sonic

  • Írta: Shifty
  • 2022. április 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Hamarosan mozikba kerül a Sonic, a sündisznó második része, amit már biztosan követ majd egy harmadik epizód. Az alkotók nem is titkolják, hogy dolgoznak a Sonic-féle filmes univerzumon.

Toby Ascher, a Sonic-filmek producere egy interjúban megerősítette, hogy az a tervük, hogy külön filmes univerzumot építsenek fel a Sega karakterének. Ennek első lépése volt a Sonic, a sündisznó, illetve annak hamarosan mozikba kerülő folytatása, amiben tudatosan hoztak be olyan új szereplőket, mint Tails és Knuckles.

A cél, hogy a későbbiekben kiszélesítsék Sonic mozis univerzumát, aminek következő fázisára egy számozott harmadik epizód meg is lett erősítve, de az is biztossá vált, hogy Knuckles egy önálló sorozatot kap majd a Paramount+-on.

Eközben a második Sonic-film rendezője, Jeff Fowler az amerikai IGN-nek adott interjúban elárulta, hogy a filmek biztosan nem olyan sorrendben követik majd egymást, mint a játékok. Ez lehet, hogy a játékok rajongóinak csalódás, de valójában érthető lépés, hiszen közel 30 évnyi játéktermésről van szó.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...