Jöhet a harmadik Sonic-film

  • Írta: fojesz
  • 2022. február 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Miközben nagyban várjuk a második rész premierjét, a Sega és a Paramount bejelentették, hogy készül a folytatás, ráadásul egy élőszereplős sorozatot is terveznek Knucklesszel a főszerepben.

Még nagyban zajlik a második Sonic-film promókampánya, hiszen az csak április 8-án kerül mozikba, a Sega és a Paramount azonban nem várt tovább, és bejelentették, hogy már készül a harmadik közös filmjük a kék sündisznóval. És ez még semmi: 2023-ban egy élőszereplős sorozat is érkezik tőlük a Paramount+ szolgáltatásra, amely az Idris Elba alakította Knucklesről szól.

A ViacomCBS tegnap jelentette be, hogy felveszi a leányvállalata nevét, és innentől kezdve szimplán Paramount néven fut majd. Ennek apropóján egy sor másik filmes hír is érkezett tőlük: kiderült, hogy berendelték a Halo-sorozat második évadát és az új Star Treket, emellett megtudtuk, hogy 2024-től a huszonhetedik évad, 2025-től pedig a teljes South Park-katalógus átköltözik a Paramount+-ra. Ezenkívül három új SpongyaBob-film és egy új, a főgonoszokra koncentráló Tini Nindzsa-filmsorozat készül, miközben az A Quiet Place harmadik részét is beígérték 2025-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...