Két új kaszttal bővül a Lost Ark

  • Írta: szlav
  • 2022. április 5.
  • Letöltés
Link másolása
Szélsebes tempóval fejlődik a Lost Ark nyugati verziója. A nagy sikereknek örvendő MMOARPG májusig két új játszható kaszttal és temérdek friss endgame-tartalommal várja Arkesia hőseit.

Jókora helyzetjelentést tett a minap az Amazon Games és a Smilegate RPG csapata a Lost Ark hamarosan érkező újdonságai kapcsán. A májusig kiterjedő roadmap alapján megtudhattuk, hogy a nyugaton is óriási sikereknek örvendő játék áprilisban és májusban is átvesz egy-egy kasztot a játék koreai változatából.

Elsőként, vagyis még áprilisban a Glaivier csatlakozik a felhozatalhoz: ez a Martial Artist-irányzat új női hőse lesz, aki különféle dárdák és alabárdok segítségével pusztítja majd az ellenfeleit. Ezt követi májusban a Destroyer, a Warrior-kaszt legújabb férfi válfaja, aki a megnevezéséhez hűen hatalmas kalapácsokkal és pörölyökkel tesz rendet a csatatéren.

A két új kaszt bevezetése azonban csak a kezdet - nem kell feltétlenül új karaktert kezdenünk ahhoz, hogy élvezhessük a következő két hónap újdonságait. Áprilisban ugyanis megnyílik South Vern vadiúj kontinense, ahol minden eddiginél kellemesebb lesz a kalandozás, hála az életminőségi javításoknak, amelyek a Secret Maps és a Book of Coordination opcióit érintik majd. Emellett új eventekre, jutalmakra és a 960-as item levelig gyorsító Feiton Powerpassre is számíthatunk.

A május pedig az új raidek hónapja lesz, ekkor mutatkoznak be ugyanis a hetente játszható Trial Guardian Raidek, illetve az új Deskaluda Guardian Raid. Ha pedig minden jól megy, akkor a jövő hónap végéig a nyugati régiókba is megérkezhet a Lost Ark koreai változatában már ismert első Legion Raid, Valtan, amely egyszerre nyolc játékosnak nyújt majd komoly kihívást (és annak megfelelő jutalmakat).

1.
1.
Hab
Martial artist-nál szerintem nincs gender lock.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...