A hírek szerint szünetelnek a Bad Boys 4 munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Az idei Oscar-díjátadón történtek egyszerre emelték fel és lökték a mélybe Will Smitht, mert bár a színész is hazavihetett egy díjat, a pofonja alaposan keresztbe tehet a karrierjének.

Az idei Oscar-díjátadón történtekről már az is hallott, aki csak messziről követte az eseményeket: noha Will Smith is kapott egy szobrot a King Richardban nyújtott alakításáért, mindezt beárnyékolta, hogy megpofozta Chris Rockot egy, a feleségét érintő ízléstelen vicc miatt. A jelek szerint ráadásul az eset a karrierjének is keresztbe tehet.

A The Hollywood Reporter jelentése szerint több Will Smith-film munkálatai is szünetelnek. A színész következő netflixes projektje, a Fast and Loose körül még az Oscar-ceremóniát megelőzően elkezdtek gyűlni a viharfelhők, miután David Leitch rendező kifarolt mögüle, azonban Smith pofonját követően a Netflix állítólag nem is nagyon akar foglalkozni az anyaggal a belátható jövőben.

Még fájóbb lehet a rajongók számára, hogy a hírek szerint a Bad Boys 4 parkolópályára került (ennek a forgatókönyvéből Smith negyven oldalt kapott meg eddig), és úgy tudni, más előkészület alatt álló projektek is hasonló sorsra jutottak.

12.
12.
PS4jacksony
#8: Na bakker egy véleményen vagyunk ! Szerintem is a felesége deformálta el a személyiségét konkrétan egy idióta az a nő .
11.
11.
Kamukaze
#10: Ez engem is érdekelne
10.
10.
rDAVE
9.
9.
Heldengeist
#2: Ahogy xantos írja előttem. A felesége becsületét nem tudja megvédeni, mert olyanja nincs neki. Valószínűleg épp ez tört ki Smithből arra az amúgy teljesen ártalmatlan félmondatos viccre.
8.
8.
xanatos0911
Willnek mindössze ki kéne lépnie a “házasságából” és a problémáinak minimum fele instant megoldódna.
5.
5.
crytek
Szánalmas ami ezen a földön zajlik,de hát nem véletlenül fogjuk kiirtani magunkat erre vagyunk hivatottak másra nem
4.
4.
Nothing
Én speciel marhára nem bánom. Egy rész is sok volt ebből a túlhypeolt, rasszista sz*rból.
3.
3.
zakkantlaci
Ja, egyszerűen eldurrant az agya. Velem is volt már ilyen, meg is bántam, szerintem ő is. Lehet, hogy nála is elért egy pontot a felgyülemlett feszültség, ami egyszerűen ott durrant ki belőle. Én személy szerint teljességgel megértem, aki nem az meg nem.
2.
2.
dcba
#1: Valoban szanalmas a sok patkany ahogy egybol hatralep nehogy o is cancelelve legyen.

Komolyan nevetseges, ha ilyet csinal, tiltsak ki az academiarol, a rendorseg inditson ellene eljarast, Chris Rock perelje be ha akarja, legyen megbuntetve mondjuk XY penzre es mondjuk 500 ora ilyen olyan kozmunkara, aztan lepjenek tul ezen.

Komolyan egy pedofil rablo gyilkost kevesbbe belyegeznek meg mint egy szineszt aki csinalt egy apro ostobasagot.

Nem ertek egyet azzal amit Will csinalt, mert meg lehet vedeni a kedvesed becsuletet pofon nelkul is, de azert keresztre sem kene fesziteni.

Viszont a memek hatalmasak, nehany embernek igazan elgurult a gyogyszer (a kreative ertelembe).
1.
1.
_Rej
Ebben az álszent, képmutató világban erre lehetett számítani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...